Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Sad videh da je osnovana regionalna liga za žene. 8 timova, po dva iz Srbije i Hrvatske, uz po jedan iz Austrije, Slovenije, Crne Gore i Makedonije. Bosna pokradena. angry.gif Mada, što bi bosanski rukomet punio hale u Nišu i Koprivnici, ako može u Livnu ili Doboju.

HSV dobio 2 razlike protiv Flensburga i objavio potpis ugovora Lackovića u ljeto. Zagreb izgubio 7 razlike u Pamploni usprkos neriješenom ishodu na poluvremenu.Uglavnom, HSV pobjedom sigurno ide u polufinale, odgovara mu u nekim kombinacijama i poraz do 3 razlike (ako Zagreb ne pobijedi kod Flensburga). San Antonio treba pobjedu iznad 3 razlike i poraz Zagreba. Sa remijem Flensburga i Zagreba će im trebati i +4.

Bosna pokradena. angry.gif Mada, što bi bosanski rukomet punio hale u Nišu i Koprivnici, ako može u Livnu ili Doboju.
:blink: na cemu si?ili ja ne kapiram sta si hteo da kazes

A na portu seđašee to Zone Zamfirče, tu se špacirujeee, Manolač bankirče, zdravo živo Zone, što ti rade doooma...BOJANA PETROVIĆ ILI POPOVIĆ

Edited by HESKEY

HSV uzeo bod u Pamploni i prošao u polufinale. Kiel, Ciudad, HSV i Barcelona će se boriti za naslov.

:blink: na cemu si?ili ja ne kapiram sta si hteo da kazes
Aluzija na argumente protivu guma lige.

Cirkus u Velesu veceras. Cvetkovic povukao ekipu zbog tendenciosti sudija... :Hail: Rukomet trazi novo dno.

Edited by mandingo

• 2 weeks later...

Evo šta kaže Kasper HviDT, najbolji golman na svijetu....KASPER - DOBRI DUH!Kako posle da ne bude najbolji.

Šterbik na olimpijadi brani za Španiju. Mislim, znalo se, ali evo i zvanične potvrde.

šterbik na olimpijadi brani za španiju. Mislim, znalo se, ali evo i zvanične potvrde.
Pa MOK mu nije dao dozvolu.. Treba najmanje 3 godine da igra za tu ekipu, a on nema ni godinu dana njihovo državljanstvo..

odlicno ako je tako.... Ceo taj cirkus sa državljanstvima stvarno počinje da zamara. Kad se setim Dušebajeva i Ščepkina.. nekako imam poseban hejt za špance po tom pitanju...

odlicno ako je tako.... Ceo taj cirkus sa državljanstvima stvarno počinje da zamara. Kad se setim Dušebajeva i ščepkina.. nekako imam poseban hejt za špance po tom pitanju...
Zar nije igrao i neki Kubanac za Island (valjda)?
Zar nije igrao i neki Kubanac za Island (valjda)?
Nisam siguran za Island ali su za Madjarsku igrali Perez i jos 1 Kubanac.. ne secam se kako mu je ime. Obojca su igrali za Fotex.
Nisam siguran za Island ali su za Madjarsku igrali Perez i jos 1 Kubanac.. ne secam se kako mu je ime. Obojca su igrali za Fotex.
Za Madjare valjda brani i Puljezevic? A sto se tice Sterbika, cini mi se da sam cuo da je on dobio dozvolu da brani u Pekingu tako sto mu je nas OK to dozvolio, inace ne bi mogao.

Balić uskoro potpisuje za Zagreb.