Jump to content
IGNORED

ниже српске лиге

дебело_црево

Recommended Posts

Posted

a iza trajala stoji sin bate santosa, kao nekad danilo u radu

Posted

Santos :ziga:

Srpska liga Istok :ziga:

Posted

Dokon sam nedeljom i gledam kako je uspesno sjeban fudbal sa malih terena iz srca Beogradu. To je nekad bila prava atrakcija. Nestali su skroz Obilic, Trudbenik i  Zeleznicar. Graficar osramoceno predat/prodat, nema na vidiku ni Hajduka ni Rakovice, Beograd sa Karaburme ko zna dal postoji, Sindjelic u raspadu, ujedinili se dva najveca rivala Polet i Dorcol, Zarkovo i Zeleznik takodje raspad, jedino se Zvezdara i BASK koliko toliko koprcaju. OK, Rad nije bio iz te price, ali vidim da su i oni pusteni niz vodu.

Cak su i oni tradicionalni centri sa oboda Beograda zbrisani sa karte, Knezevac, Palilulac, BSK iz Borce, Batajnice, Bezanija, Dunavac iz Grocke, Srem iz Jakova...

Svaka cast, nije mala stvar ubiti duh Beograda svuda i na svakom mestu.

• +1 2
Posted

Ćale je tvoje godište, i verovatno ste u istom periodu uhvatili "zlatno doba" tog BG fudbala.

Obožava da mi priča o tome kad se ukaže prilika :D

• Wub 1
Posted

Kako stoji Hajduk sa Liona?

Posted
16 hours ago, Milošica said:

Ćale je tvoje godište, i verovatno ste u istom periodu uhvatili "zlatno doba" tog BG fudbala.

Obožava da mi priča o tome kad se ukaže prilika :D

Jel to sin ili zet onog dede?  :ph34r:

Posted (edited)
2 minutes ago, Filozof manijak said:

Jel to sin ili zet onog dede?  :ph34r:

Nije mi tata Arkan.

Edited by Milošica
Posted

A ni deda Jovo

Posted
38 minutes ago, MiddleClass said:

Kako stoji Hajduk sa Liona?

Evo kako. Sramota i tuga. Kakva atmosfera je nekad tamo bila, kad se igralo protiv OFK Zvezdare ili Trudbenika.

• +1 1
Posted
17 hours ago, Lancia said:

Dokon sam nedeljom i gledam kako je uspesno sjeban fudbal sa malih terena iz srca Beogradu. To je nekad bila prava atrakcija. Nestali su skroz Obilic, Trudbenik i  Zeleznicar. Graficar osramoceno predat/prodat, nema na vidiku ni Hajduka ni Rakovice, Beograd sa Karaburme ko zna dal postoji, Sindjelic u raspadu, ujedinili se dva najveca rivala Polet i Dorcol, Zarkovo i Zeleznik takodje raspad, jedino se Zvezdara i BASK koliko toliko koprcaju. OK, Rad nije bio iz te price, ali vidim da su i oni pusteni niz vodu.

Cak su i oni tradicionalni centri sa oboda Beograda zbrisani sa karte, Knezevac, Palilulac, BSK iz Borce, Batajnice, Bezanija, Dunavac iz Grocke, Srem iz Jakova...

Svaka cast, nije mala stvar ubiti duh Beograda svuda i na svakom mestu.

O da... Zlatno vreme Beogradske zone i Srpske lige.

Moj brat od ujaka je jedan od legendi "malih beogradskih terena" i sve sam ih prosao kao klinac.

Divno vreme, nikad se nece ponoviti

• Wub 1