Nikodije Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 1 kuriozitet - U Prvoj ligi prva četiri mesta drže klubovi koji su došli iz Srpskih liga- OFK, Dubočica, Tekstilac i Smederevo. Pretpostavljam da su OFK i Dubočica zacementirani za ulazak u Superligu, kao što mi se čini izvesno da iz Superlige ispadaju IMT i Radnik.
WTID Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 (edited) Nije smesno, gol je neregularan jer se igrac OFK BEograda nalazi na polovini Macve pre nego sto su krenuli si centra i odmah krece u pritisak. Ko sme protiv Terze.... Prvi je splet nesretnih okolnosti, bas je lila kisa u to vreme, tu nemam primedbi. Edited November 6, 2023 by WTID 1
WTID Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Jok, covek samo radi svoj posao. Da se ne mucimo.
WTID Posted March 2 Posted March 2 Smrdljvi Terza nastavlja po starom, ja stvarno ne razumem kako niko ne prijavljuje sta smetlar radi. Prvo 1-0 od NS a sada i 0-2 od kumovskog Graficara, naravno obe utakmice su bile skinute sa kladjenja sat vremena nakon sto su pustene. Tacno sve sto ima veze sa tim govnarom treba ugasiti. Ubio mi je covek ljubav prema fudbalu. 1
Lancia Posted March 2 Posted March 2 12 minutes ago, WTID said: Smrdljvi Terza nastavlja po starom, ja stvarno ne razumem kako niko ne prijavljuje sta smetlar radi. Prvo 1-0 od NS a sada i 0-2 od kumovskog Graficara, naravno obe utakmice su bile skinute sa kladjenja sat vremena nakon sto su pustene. Tacno sve sto ima veze sa tim govnarom treba ugasiti. Ubio mi je covek ljubav prema fudbalu. Tri nekad super simpaticna kluba, pogotovo moj Graficar banda radikalska usla u svaku poru zivota.
ultra plasticni Posted May 18 Posted May 18 na golu Bezanije se upravo nalazi Dragan Starcevic, lik koji je '77. godiste
Sokrat Posted May 19 Posted May 19 17 hours ago, ultra plasticni said: na golu Bezanije se upravo nalazi Dragan Starcevic, lik koji je '77. godiste Malo mlađi od Pari sen Žermena 3
papapavle Posted May 23 Posted May 23 (edited) On 18. 5. 2024. at 17:33, ultra plasticni said: na golu Bezanije se upravo nalazi Dragan Starcevic, lik koji je '77. godiste Nomen est omen. Kad je Šilton mogao do 47. što ne bi i on... Edited May 23 by papapavle
arheolog1981 Posted May 28 Posted May 28 U Srpskim ligama spektakl... Na istoku Trajal Kruševac u 29 kola ima 29 pobeda i smeši mu se da završi sezonu sa maksimumom bodova. Ne sećam se da sam video ovo negde. Na zapadu se u prvu ligu vraća nekadašnji Borac Čačak a sada Borac 1926 Iz srpske lige Beograd se vraća Zemun Najzanimljivije dolazi iz Vojvodine. Celu sezonu se bore Sloven Ruma i Železničar Inđija. Sloven je dugo bio prvi ali je poslednjih nekoliko kola imao lošije rezultate što Železničar nije iskoristio da se odlepi. Samo bod prednosti je imao pred derbi u pretposlednjem kolu koji je dobio 2:1 iako je Sloven bio bolji. Sa 4 boda prednosti sada je Železničar definitivno prvi. Šta je tu zanimljivo? Želja celu sezonu igra u Novom Sadu ili Pančevu kao domaćin jer im FK Inđija nije htela dati stadion koliko sam obavešten. Druga zanimljivost je da za Železničar ovu sezonu igra Miralem Sulejmani a za Sloven već dve godine Brana Ilić. I za kraj poslastica. Uprava Želje nije obezbedila licencu za prvu ligu iako su svi klubovi koji su bili u konkurenciji pravovremeno obavešteni o proceduri. Plaču na instagram profilu Železničara kalimero nepravda ali su toliko nesposobni da nije otpremljen ni zahtev za licencu u vremenskom roku. Prvostepena i kasnije drugostepena komisija u postupku licenciranja nisu ni razmatrale predmet kluba iz Inđije jer ga nije ni bilo. Umesto njih će igrati Sloven. Već se spremaju radovi na stadionu u Borkovačkoj dolini kako bi bio spreman za viši rang
Nikodije Posted May 28 Posted May 28 (edited) prica mi drugar iz rume da je grad u nevidjenoj ekspanziji, stranaca pun kurac, pre svega indijaca, kvadrat ide preko 1.500 evra, novi stanovi se rasprodaju pre nego sto zgrade pocnu da se grade, u spicu ne mozes da se probijes kroz grad koliko je guzva... ludilo. ajde nesto od toga da se prelije i na fudbal Edited May 28 by Nikodije
arheolog1981 Posted May 28 Posted May 28 5 minutes ago, Nikodije said: prica mi drugar iz rume da je grad u nevidjenoj ekspanziji, stranaca pun kurac, pre svega indijaca, kvadrat ide preko 1.500 evra, novi stanovi se rasprodaju pre nego sto zgrade pocnu da se grade, u spicu ne mozes da se probijes kroz grad koliko je guzva... ludilo. ajde nesto od toga da se prelije i na fudbal Jeste, Ruma je baš napredovala. Masa ljudi iz SM ide da radi u Rumskim fabrikama. Nekada mrtva industrijska zona sada vri od uspešnih firmi. I plate su porasle, jbg zakon ponude i potražnje... imaju ljudi opcije i odu dalje. A kvadrat je podivljao, sve mislim smiriće se al ne... Ruma ima 4 fudbalska kluba. Sloven je jedan od najstarijih u Vojvodini, osnovan 1924. godine. Tu su još Jedinstvo, osnovano 1947. i dva kluba iz osamdesetih, Fruška Gora i 1. Maj koji su osnovani od strane fabrike obuće Fruška Gora i ekonomije 1. Maj Agroruma. Naravno te firme ne postoje odavno. Jedinstvo i Fruška Gora tavore u međuopštinskim ligama oduvek a 1. Maj ove godine ispada iz srpske lige prilično neslavno.... poslednjih kola igraju sa 7-10 igrača
Nikodije Posted May 28 Posted May 28 (edited) svakako je bolje da udje sloven, malo je previse da indjija ima dva kluba u drugoj ligi. btw do ove godine nisam ni cuo za taj zeleznicar. ko zna kakva novokomponovana ekipa stoji iza tog kluba, ali veze sa fudbalom nemaju cim ne umeju ni da se licenciraju na vreme. Edited May 28 by Nikodije
Recommended Posts