Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Zna li neko da li u Beogradu moze da se negde kupi Pimsleur audio kurs za ucenje spanskog. Moze i predlog ako postoji neko skrovito mesto za besplatno preuzimanje, cini se da je ranije bilo ali sad nigde nista da iskopam
traži spanishpod na btjunkie.org
Posted
ima rozeta stoun na torentima
traži spanishpod na btjunkie.org
Muchas gracias dobri forumski ljudi
Posted
Gde ima u BG da se igra Texas holdem poker?
ima u grand kazinu, hotel jugoslavija.
Posted (edited)
ima u grand kazinu, hotel jugoslavija.
i negde u blokovima, u gandijevoj, na onoj strani ka toshinom bunaru, oko ideje negde... Edited by thermal bug
Posted

dal se neko seca price davida albaharija o plasticnoj kesi, koja je objavljena u nekim novinama pre dosta godina?

Posted

sećam se kao kroz maglu. objavljena je početkom devedesetih u vremenu ili našoj borbi. rekao je kako je još godinu dana nakon dolaska u kanadu nosio u džepu brižljivo savijenu najlon kesu.

Posted

da li neko zna gde moze da se preda uzorak urina u subotu ili nedelju i da se analizira? moze i privatnik, osoba nema tzv. zdravstvenu knjizicu. Naravno, i cene ako znate.

Posted
Dr Ristic bi trebalo da radi svaki dan. Mislim da ima cenovnik na sajtu.
urin 200 dindzi, osim ak nisu neke svemirske analize.
Posted
da li neko zna gde moze da se preda uzorak urina u subotu ili nedelju i da se analizira? moze i privatnik, osoba nema tzv. zdravstvenu knjizicu. Naravno, i cene ako znate.
Laboratorija "Konzilijum" po kvalitetu nema pravu konkurenciju u gradu (valjda jedina laboratorija koja ne outsourcuje nikakve analize drugima, imaju svu potrebnu aparaturu i knowhow). "Ristic" nisu mesari ali su im masine i kadar inferiorni u odnosu na specijalizovane laboratorije,
Posted

Nisam siguran, ali mislim da Ristic i ne radi analize nego salje u BeoMedicu...

Posted
Nisam siguran, ali mislim da Ristic i ne radi analize nego salje u BeoMedicu...
Da, moguce, privatne klinike retko imaju dijagnosticke laboratorije (skupa je to igracka ako ti je sekundarni posao)...mada mislim da neke analize mogu i sami da rade. Kako god, kada se ide po nalaze najbolje je ici u specijalizovane laboratorije nego to resavati u privatnim klinikama koje ce to ionako slati nekom drugom.