Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Ma lep sam a i tražim zvučnik s_d

• Replies 8.3k
  • Views 811.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

8 hours ago, Max Morlock said:

Vlasnik Kelco je moj drug i brat punker Zkr, a kao što piše na sajtu - "Trenutno nema na lageru".

Mikroprinc ne drži te zvučnike.

Imaju i jedni i drugi neke od 5cm u prečniku, valjda neki odgovara dimenzijama, omski i snagom?

Slikaj kako izgleda taj u interfonu da znam(o) kakav ti tačno treba.

43 minutes ago, Max Morlock said:

Ma lep sam a i tražim zvučnik s_d

Kako biras, je l` ti treba i shema za 3sistemsku ili 5osistemsku skretnicu, dimenzije kutije i kolicinu pucvalda za zvucnu izolaciju?

s_d

daj odmah šemu za 3som..., a ništa nema veze ph34r

wub

Da pišem sastav na temu ‘Zašto volim PPP’ počela bih ovako: Jednog lepog sunčanog dana javio se Max Morlock sa pitanjem Ima li neko ideju gde u Beogradu može da se nađe onaj mali zvučnik za interfonsku slušalicu…

1 hour ago, Boksi said:

wub

Da pišem sastav na temu ‘Zašto volim PPP’ počela bih ovako: Jednog lepog sunčanog dana javio se Max Morlock sa pitanjem Ima li neko ideju gde u Beogradu može da se nađe onaj mali zvučnik za interfonsku slušalicu…

Ako ste vas dvoje u komsiluku - dosta stvari se objasnjava...

ZMmZ.gif

Mislim da nismo, plus, ne živim u zgradi. Samo mi lepo kad se ljudi vole wub

11 minutes ago, Boksi said:

Mislim da nismo, plus, ne živim u zgradi. Samo mi lepo kad se ljudi vole wub

Edgar Alan Poe, Nabokov, Bukowski i Tolstoj gledaju sa onog sveta, cepaju papire i placu....D

Heart Love GIF

2 minutes ago, Boksi said:

Heart Love GIF

Izvinite, Hemingveju, nisam Vas prepoznao...

Ona riba, sto je lovih celu noc i sto je izedose ostale bestije dok je dovukoh u luku samo dokazuje, makar njen kostur, da je bila valjana.

S postovanmjem,

Pablo

D

On 2. 6. 2025. at 19:54, Filozof manijak said:

znaš kako kažu mudri ljudi, ne pljuj u tanjir iz kojeg jedeš, niti jebavaj komšike iz zgrade,. 🧓

Zašto? unsure

Zato jer mogu da ti natovare upravnika stambene zajednice na grbaču kad se raskantate rolleyes

Zloupotreba moći

• 2 weeks later...

Zna li neko gde bih mogao da nadjem rucicu vrata rerne za Siemens sporet star 30+ godina? Mozda saznam i tacan model, al u medjuvremenu da pitam...

Pretpostavljam da su ti u Siemens servisu rekli da nema ništa od toga, imaju samo delove za nove modele...

Imaš više pristupa tom problemu u zavisnosti šta se dogodilo da starom.

Ako baš hoćeš drugu, a ne možeš / ne znaš da popraviš staru, zoveš majstore (oglasi) koji popravljaju rerne...ili uradiš picture search na Guglu I možda negde naletiš na ono što ti treba.

A možda ipak može da se popravi?

Šta se desilo staroj, daj sliku...

Ako je pukla imaš dvokomponentne lepkove koji sastavljaju to ko od šale.

Ako fali deo, tečni metal / dvokomponentni stikovi prave čuda, bukvalno oblikuješ deo koji fali kao plastelinom i kad se stvrdne bude čvrsto ko čelik. Svašta nešto sam popravljso time, pa čak i razvaljenu dršku tostera, koristio da spojim nešto za metalnu ogradu umesto varenja itd...