June 3Jun 3 8 hours ago, Max Morlock said:Vlasnik Kelco je moj drug i brat punker Zkr, a kao što piše na sajtu - "Trenutno nema na lageru".Mikroprinc ne drži te zvučnike.Imaju i jedni i drugi neke od 5cm u prečniku, valjda neki odgovara dimenzijama, omski i snagom? Slikaj kako izgleda taj u interfonu da znam(o) kakav ti tačno treba.
June 3Jun 3 43 minutes ago, Max Morlock said:Ma lep sam a i tražim zvučnik Kako biras, je l` ti treba i shema za 3sistemsku ili 5osistemsku skretnicu, dimenzije kutije i kolicinu pucvalda za zvucnu izolaciju?
June 3Jun 3 Da pišem sastav na temu ‘Zašto volim PPP’ počela bih ovako: Jednog lepog sunčanog dana javio se Max Morlock sa pitanjem Ima li neko ideju gde u Beogradu može da se nađe onaj mali zvučnik za interfonsku slušalicu…
June 3Jun 3 1 hour ago, Boksi said:Da pišem sastav na temu ‘Zašto volim PPP’ počela bih ovako: Jednog lepog sunčanog dana javio se Max Morlock sa pitanjem Ima li neko ideju gde u Beogradu može da se nađe onaj mali zvučnik za interfonsku slušalicu…Ako ste vas dvoje u komsiluku - dosta stvari se objasnjava...
June 3Jun 3 11 minutes ago, Boksi said:Mislim da nismo, plus, ne živim u zgradi. Samo mi lepo kad se ljudi vole Edgar Alan Poe, Nabokov, Bukowski i Tolstoj gledaju sa onog sveta, cepaju papire i placu....
June 3Jun 3 2 minutes ago, Boksi said:Izvinite, Hemingveju, nisam Vas prepoznao...Ona riba, sto je lovih celu noc i sto je izedose ostale bestije dok je dovukoh u luku samo dokazuje, makar njen kostur, da je bila valjana.S postovanmjem,Pablo
June 9Jun 9 On 2. 6. 2025. at 19:54, Filozof manijak said:znaš kako kažu mudri ljudi, ne pljuj u tanjir iz kojeg jedeš, niti jebavaj komšike iz zgrade,. 🧓Zašto?
19 hours ago19 hr Zna li neko gde bih mogao da nadjem rucicu vrata rerne za Siemens sporet star 30+ godina? Mozda saznam i tacan model, al u medjuvremenu da pitam...
18 hours ago18 hr Pretpostavljam da su ti u Siemens servisu rekli da nema ništa od toga, imaju samo delove za nove modele...Imaš više pristupa tom problemu u zavisnosti šta se dogodilo da starom. Ako baš hoćeš drugu, a ne možeš / ne znaš da popraviš staru, zoveš majstore (oglasi) koji popravljaju rerne...ili uradiš picture search na Guglu I možda negde naletiš na ono što ti treba. A možda ipak može da se popravi? Šta se desilo staroj, daj sliku... Ako je pukla imaš dvokomponentne lepkove koji sastavljaju to ko od šale.Ako fali deo, tečni metal / dvokomponentni stikovi prave čuda, bukvalno oblikuješ deo koji fali kao plastelinom i kad se stvrdne bude čvrsto ko čelik. Svašta nešto sam popravljso time, pa čak i razvaljenu dršku tostera, koristio da spojim nešto za metalnu ogradu umesto varenja itd...