Monday at 17:131 day 37 minutes ago, Max Morlock said:Za interfon se koriste širokopojasni (otprilike 300-4000 Hz) sa impedansom 32 omaonda je to ovo :)https://www.interhit.rs/sirokopojasni-i-visokoomski/17249-zv-bls50-12-zvucnik-mini-fi50mm-0-25w-32oma-2000000181257.html
Monday at 17:381 day 19 minutes ago, Frile said:onda je to ovo :)Jeste, odatle sam i čitao specs. ali ideja s početka je da uđem u radnju (proverim jel to to) i kupim, a ovo je nekih 234 km od mene... Al dobro, na kraju ću i da poručim pa šta bude, samo da bude
Monday at 17:431 day 4 minutes ago, Max Morlock said:Jeste, odatle sam i čitao specs. ali ideja s početka je da uđem u radnju (proverim jel to to) i kupim, a ovo je nekih 234 km od mene... Al dobro, na kraju ću i da poručim pa šta bude, samo da bude Joooooj, samo da bude!
Monday at 17:541 day znaš kako kažu mudri ljudi, ne pljuj u tanjir iz kojeg jedeš, niti jebavaj komšike iz zgrade,. 🧓
Monday at 18:051 day Ne znamo celu priču. Sad navijamo za Maxa. Kasnije ćemo savete ako bude trebalo.
Monday at 19:061 day 8 hours ago, Max Morlock said:Ima li neko ideju gde u Beogradu može da se nađe onaj mali zvučnik za interfonsku slušalicu?Ali ono... da se uđe u radnu, dobar dan, dobar dan, dajte mi ovaj mali zvučnik za interfon.MIslim da je oko 5cm u prečniku.Treba komšinici () to da zamenim jer su ga stanari pre nje sjebali, očigledno su se gađali interfonom Needles to say, da su u igri veći ulozi od interfona Možeš da pogledaš ovde:Kelco - Proizvodi - Zvučnicii ovde:Zvučnici - POVOLJNE CENE | Mikro Princ
Monday at 22:551 day Vlasnik Kelco je moj drug i brat punker Zkr, a kao što piše na sajtu - "Trenutno nema na lageru".Mikroprinc ne drži te zvučnike.
Yesterday at 05:141 day Ajbg, kad sam uzeo na sebe nemoguć zadatak da isporučim spravu od 5cm...prečnika
Yesterday at 05:311 day veličina nije bitna, no tehnikaPitaj ovde, možda imaju to što tražišElfonElfon | Interfoni i interfonska oprema | Beograd | SrbijaELFON d.o.o. Iz Beograda osnovano je 1990. godine. Naša specijalnost su interfonski sistemi. Iskustvo od preko 25 godina i stalni razvoj tehnologije u proizvodnji i sopstvenog dizajna , omogućavaju...
Yesterday at 06:271 day 55 minutes ago, Filozof manijak said:Pitaj ovde, možda imaju to što tražišOvde uvek imaju, pa nam se pridruži Edited yesterday at 06:281 day by Ras
Yesterday at 06:451 day 1 hour ago, Filozof manijak said:veličina nije bitna, no tehnikaPitaj ovde, možda imaju to što tražišElfonElfon | Interfoni i interfonska oprema | Beograd | SrbijaELFON d.o.o. Iz Beograda osnovano je 1990. godine. Naša specijalnost su interfonski sistemi. Iskustvo od preko 25 godina i stalni razvoj tehnologije u proizvodnji i sopstvenog dizajna , omogućavaju...Thanx...Video sam ovaj sajt ali tamo reklamiraju samo elektroniku (ploče) i table za interfone.Pokušao sam da im pošaljem pitanje s kontakt forme i dobio samo "Došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte kasnije ponovo." Nazvaću ih kasnije... 17 minutes ago, Ras said:Ovde uvek imaju, pa nam se pridružiWell, sad kad bolje razmislim, ova avantura s interfonom mi uopšte i ne treba
Yesterday at 06:491 day ne treba odustajati na prvoj prepreci jer ne pronalazi mikrofon lep, nego uporan. poz