Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

• Replies 8.2k
  • Views 806.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

19 minutes ago, Frile said:

onda je to ovo :)

Jeste, odatle sam i čitao specs. ali ideja s početka je da uđem u radnju (proverim jel to to) i kupim, a ovo je nekih 234 km od mene... Al dobro, na kraju ću i da poručim pa šta bude, samo da bude s_d

4 minutes ago, Max Morlock said:

Jeste, odatle sam i čitao specs. ali ideja s početka je da uđem u radnju (proverim jel to to) i kupim, a ovo je nekih 234 km od mene... Al dobro, na kraju ću i da poručim pa šta bude, samo da bude s_d

Joooooj, samo da bude! wub

Neće valjda evil_purple

1 minute ago, Filozof manijak said:

Neće valjda evil_purple

Look Whos Talking Now Omg GIF

znaš kako kažu mudri ljudi, ne pljuj u tanjir iz kojeg jedeš, niti jebavaj komšike iz zgrade,. 🧓

Ne znamo celu priču. Sad navijamo za Maxa. Kasnije ćemo savete ako bude trebalo.

8 hours ago, Max Morlock said:

Ima li neko ideju gde u Beogradu može da se nađe onaj mali zvučnik za interfonsku slušalicu?

Ali ono... da se uđe u radnu, dobar dan, dobar dan, dajte mi ovaj mali zvučnik za interfon.

MIslim da je oko 5cm u prečniku.

Treba komšinici (wub) to da zamenim jer su ga stanari pre nje sjebali, očigledno su se gađali interfonom isuse

Needles to say, da su u igri veći ulozi od interfona inn

Možeš da pogledaš ovde:

Kelco - Proizvodi - Zvučnici

i ovde:

Zvučnici - POVOLJNE CENE | Mikro Princ

Vlasnik Kelco je moj drug i brat punker Zkr, a kao što piše na sajtu - "Trenutno nema na lageru".

Mikroprinc ne drži te zvučnike.

os jebat, nes jebat - napetoe.

poz

Ajbg, kad sam uzeo na sebe nemoguć zadatak da isporučim spravu od 5cm...prečnika cry

veličina nije bitna, no tehnika

Pitaj ovde, možda imaju to što tražiš

Elfon
No image preview

Elfon | Interfoni i interfonska oprema | Beograd | Srbija

ELFON d.o.o. Iz Beograda osnovano je 1990. godine. Naša specijalnost su interfonski sistemi. Iskustvo od preko 25 godina i stalni razvoj tehnologije u proizvodnji i sopstvenog dizajna , omogućavaju...
55 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovde uvek imaju, pa nam se pridruži

Edited by Ras

1 hour ago, Filozof manijak said:

veličina nije bitna, no tehnika

Elfon
No image preview

Elfon | Interfoni i interfonska oprema | Beograd | Srbija

ELFON d.o.o. Iz Beograda osnovano je 1990. godine. Naša specijalnost su interfonski sistemi. Iskustvo od preko 25 godina i stalni razvoj tehnologije u proizvodnji i sopstvenog dizajna , omogućavaju...

Thanx...

Video sam ovaj sajt ali tamo reklamiraju samo elektroniku (ploče) i table za interfone.

Pokušao sam da im pošaljem pitanje s kontakt forme i dobio samo "Došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte kasnije ponovo." isuse

Nazvaću ih kasnije...

17 minutes ago, Ras said:

Ovde uvek imaju, pa nam se pridruži

Well, sad kad bolje razmislim, ova avantura s interfonom mi uopšte i ne treba s_w

ne treba odustajati na prvoj prepreci jer ne pronalazi mikrofon lep, nego uporan. cool

poz