October 28, 20168 yr На све радове у грађевинарству па и молерске не иде пдв. Имам ја лика који може то да ти заврши али то није баш за ову тему то морамо преко порука. pa hajde inače, ide pdv ako si u sistemu, jbt deset godina sam ga vodio i plaćao :D Edited October 28, 20168 yr by rođeni
October 28, 20168 yr ne ide od 15. oktobra prošle godine nevezano za to što si u sistemu. edit: osim ako fakturišeš fizičkom licu ili firmi koja nije u sistemu pdva, onda ga iskazuješ na fakturi. Edited October 28, 20168 yr by ordi
October 28, 20168 yr opa, novi momenti a šta onda fakturišem firmi koja jeste u sistemu, pun iznos sa pdv?
October 28, 20168 yr fakturišeš još iznos bez pdva pozivajući se na član 10 stav 2 tačka 3 zakona o pdvu u napomeni
October 28, 20168 yr hvala :) još da imam firmu da fakturišem :D Edited October 28, 20168 yr by rođeni
October 29, 20168 yr treba mi Ramones majica, za klinku, danas ima li negde da rade ono - uđeš, odaberš aplikaciju, oni napeglaju ili gotove da se prodaju?
October 29, 20168 yr pa, trebalo bi da to radi gotovo svaki kopi centar. ja sam svoju new order majicu radila kod pionira, šibnula im fotku na mejl i sutradan bilo gotovo. mada te ramones sam viđala u pull&bearu u delti nekad Edited October 29, 20168 yr by ordi
October 29, 20168 yr Imas Ramones majicu u h&m. Ima ih na svakom koraku. Ne cini to [emoji38]ol: Edited October 29, 20168 yr by maheem
October 29, 20168 yr ma ne bi ja, ali znaš kako je kad imaš 13 godina. napokon, da se ne lažemo, presrećan sam što nosi crne duboke think cipele od teške kože, kožnu jaknu i voli Ramonse a malac srednji, devet godina, snimio sebi na telefon sve AC/DC albume :-D nisam siguran za taj H&M, bilo je ranije...
October 29, 20168 yr Ima jedan lik u lokalu malog tržnjaka u Balkanskoj, 99% ima na lageru.. mada ga nisam posetio par godina ali do tada nije bilo moguće da nešto nema (mogu ti poslati broj ako ti odgovara lokacija)
October 29, 20168 yr Ima jedan lik u lokalu malog tržnjaka u Balkanskoj, 99% ima na lageru.. mada ga nisam posetio par godina ali do tada nije bilo moguće da nešto nema (mogu ti poslati broj ako ti odgovara lokacija) kul, šalji hvala