Ras Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 imas klirit u zemunu, senski trg 7.hvala, proveriću
Ryan Franco Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 hvala, proverićuJa sam kupovao neke restlove tamo i prilicno su drali. A to cine i dalje jer su jedini koji trguju time. Zato gledaj da iskoristis celu plocu. To je daleko isplativije. I mozda da posaljes neku cicu da pita.Ipak, materijal se savrseno uklapa u opis koji si dao. Jedino nisam siguran za debljinu ali verovatno imaju, a mozda ti posluzi i tanji.
Ras Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ipak, materijal se savrseno uklapa u opis koji si dao. Jedino nisam siguran za debljinu ali verovatno imaju, a mozda ti posluzi i tanji.Video sam juče na netu da su ploče nešto tanje, ali mislim da to neće biti problem.Ja sam kupovao neke restlove tamo i prilicno su drali.Ako preteruju sa cenom biće - jbš transparentnost, odnosno staro dobro drvo.I mozda da posaljes neku cicu da pita.Ja sam cica.
Mp40 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jel znate nekog da prodaje Karusel (masinu) za sito stampu? Hocu konacno da kupim svoje i da sljakam to...
MachineGunEtiquette Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dobro si se sjetio, mali privredniče.
jms_uk Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Poslao sam zahtev i 5 ojra pride za troskove i slanje do Srbije.Javila se neka ljubazna gospodja i kaze da je to tako ok.Videcemo u narednih nedelju - dve :)Hvala svima jos jednom na korisnim informacijama i savetima.I stvarno posle par nedelja, stigao papir do Beograda. Nije niko maznuo kesh :DHvala jos jednom svima na savetima.
Аврам Гојић Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Idem sutra da gledam avijone na Batajnici pa me zanima: vozi li se neko Beovozom i ide li to po redu voznje?
maheem Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Lilo & Stitch plisane igracke?ako je neko video u prolazu nek dojavi :)
jms_uk Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Idem sutra da gledam avijone na Batajnici pa me zanima: vozi li se neko Beovozom i ide li to po redu voznje?Jesi li bio?Videh na netu da je puno ljudi pokusalo da ode i odustalo...
mary mary Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 nadam se da moze ovo pitanje ovde.moze li ko da me uputi gde da nadjem jednu montazu (slika dve glave, a u spoileru jedno malo i veliko telo)? videla sam negde na forumu, ali ne znam sad gde.
sherman Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 nadam se da moze ovo pitanje ovde.moze li ko da me uputi gde da nadjem jednu montazu (slika dve glave, a u spoileru jedno malo i veliko telo)? videla sam negde na forumu, ali ne znam sad gde.
mary mary Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 hvala sherman ne znam ko je na slici, nadam se da mogu da pokazem sirim narodnim masama
Alphons Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jel ima neko preporuku za solidan hostel/jeftiniji hotel u beogradu ?ne bih znao price range, ali bi dolazila grupica ljudi.
sherman Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jel ima neko preporuku za solidan hostel/jeftiniji hotel u beogradu ?ne bih znao price range, ali bi dolazila grupica ljudi. cuo sam da nisu skupi
aram Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 http://www.tash-inn.com/nije super luksuz, mada ima i klime i internet, al' je cisto i u sred tasmajdanskog parka
Recommended Posts