August 31, 200915 yr uh, kinez:). neko ce reci da su danas sve kinezi, da, ali treba imati dosta srece pa naci kineska vrata koja su dobra a uradjena bez npr italijanskog posredovanja u smislu dizajna i kontrole kvaliteta. kad sam ja trazio isto - pre nego sto sam zakljucio da mi se vise dopada ideja da sredim svoja stara originalna vrata od bogtepitakad - niceg pristojnog ispod 600-650e sa ugradnjom nije bilo. a pricamo o 2005. valjda ce neko napisati nesto pametnije.biži od kineza koliko te noge nose. mi smo se sa njima majstorski uvalili. naime, tribala su nam po miri protuprovalna vrata, od 210 cm, a jedino su kineska kostala, kako sam pogresno mislila, razumno (nešto priko 300-njak ojra), u usporedbi s konkurencijom (oko 600- 700-njak). o kako smo se temeljito zayebali, u rekordnom je roku (naravno odmah nakon isteka garancije) jednostavno otpao vanjski dio kvake, koji uopće ne postoji u sustavu kao rezervni dio i ne može se zaminit, već se jedino mogu iščupat kompletna vrata sa pripadajućim dijelom podne glazure i parketa u hodniku.za sad ulazimo u stan suptilnim zaokretom ključa i čekamo dan kad ćemo ostat vanka, tražeći fleskericu. a onda unutra idu grubijani, razbijanje pola hodnika, ugradnja novih vrata i masni troškovi... kako se kaže- ko ne plati 'seksualnog radnika', plati likara Edited August 31, 200915 yr by Nicol
September 1, 200915 yr da li neko zna gde moze da se nadje ili neko mozda poseduje a zeli da proda onu hem olovku sa satom
September 1, 200915 yr ja imam upaljač s kompasom :Da i videla sam juče gde ima da se kupi ona žvakasta guma kojom se lepe posteri na zid :D
September 1, 200915 yr gde da nađem radnu stolicu za sobu.ništa fensi - točkići, naslon, podesiva po visini.
September 2, 200915 yr imas u metrou (mada ima i po drugim slicnim mestima) pristojnu stofanu za nesto manje od 6000, moze da se podesi i ugao i visina naslona, ima rucke (mogu da se demontiraju). ja uzela pre koji mesec i ne zalim se.
September 2, 200915 yr gde da nađem radnu stolicu za sobu.ništa fensi - točkići, naslon, podesiva po visini. eurosalon
September 2, 200915 yr sjajno, hvala svima ;)lepo ste se pokazali, a sada još jedan zadatak :Dpotreban, relativno hitno, pouzdan električar. kontakt na PM.hvala unapred, i obećavam da ću se samoproterati sa ovog topica na mesec dan :)
September 3, 200915 yr @AlphonsBatali te stolice i naruči ovu od likova koji donose robu iz Mađarske: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S99805293 Cena (sa provizijom) u Bgd-u će biti oko 90€.
September 3, 200915 yr Meni je potrebno sledeće.Nešto poput pločastog materijala (debljine oko 2cm), ali da nije iverica, univer, medijapan i sl., već neki materijal poput pleksiglasa i proziran.Ukoliko je taj materijal toniran bojama - još bolje!Staklo ne odgovara.Neophodno je da to nešto može da se obrađuje:-seče po meri [moguće da će mi odgovarati i neka već gotova ploča dimenzija 50-80x25-35cm]-obrada ivica, -bušenje rupa za šrafove i slično...
September 3, 200915 yr Meni je potrebno sledeće.Nešto poput pločastog materijala (debljine oko 2cm), ali da nije iverica, univer, medijapan i sl., već neki materijal poput pleksiglasa i proziran.Ukoliko je taj materijal toniran bojama - još bolje!Staklo ne odgovara.Neophodno je da to nešto može da se obrađuje:-seče po meri [moguće da će mi odgovarati i neka već gotova ploča dimenzija 50-80x25-35cm]-obrada ivica, -bušenje rupa za šrafove i slično...imas klirit u zemunu, senski trg 7.evo s neta:GALENIKA KLIRITSENSKI TRG 711080 ZEMUNTel:011 2193 161011 3161 384Fax:011 2619 005