jimi Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Hvala na informaciji. Samo mi jos reci sta je i gde je monteko.
Morgenrot Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Izvini, zaboravila sam da napisem Monteko radnja nalazi se u Krunskoj 77.
Ugor Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kako se zove ženska koja je glumila u spotu Don't stop the dance Bryana Ferrya. Mislim da je imala i cameo u Let's stick together(ili Slave to love?).
eye of the beholder Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Gde mogu da se kupe/nabave vece kolicine leda?
MayDay Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 (edited) ja nabavljam od ovog nekog likazove se nemanja065 9444440300 kinti je deset kila. Edited August 26, 2009 by MayDay
Buck Naked Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 (edited) Glede leda, ja spopadnem neki kafić i lepo zamolim. Obično mi napune neku veliku kesu, jer imaju te mašine i to. Obično to ispadne kilu-dve. Na kraju pitam "Šta sam dužan?", oni kažu "Ne treba ništa". I ja srećan i :kdp: E sad, ako se puca na mejdejkinih deset kila (vidi se ko kakve žurke pravi), onda nemam šta da ti kažem, osim da obrneš nekoliko kafića. Kako i cime najbolje namirisati prostoriju, pozeljno je da mirise na lavandu, i naravno, gde to kupiti/nabaviti.Meni se kao najbolje i najtrajnije (a prema tome sam bio najskeptičniji) rešenje pokazala ona bočica sa nekom mirišljavom tečnošću, u koju onda uroniš par štapića i oni se onda natope i mirišu konstantno mesecima. Edited August 26, 2009 by Buck Naked
Alphons Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 treba mi muzicka preporuka - sta vas budi ujutru, koja melodija ?meni je poslednjih par meseci svirala , a sada Direktori - Vi ste budale, ali mi treba promena.preporuke ? :)
Morgenrot Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Nije bas da me ovo budi, ali mozda moze da prodje kao preporuka?
MachineGunEtiquette Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) treba mi muzicka preporuka - sta vas budi ujutru, koja melodija ?meni je poslednjih par meseci svirala , a sada Direktori - Vi ste budale, ali mi treba promena.preporuke ? :)Necu komentarisati Direktore, no cu pokusat da budem konstruktivan:Ako cemo rawk'n'roll, ondak evo nesto poletno (ceo ovaj album je kao budjenje na lepi suncani dan uz malo laganog kontemplirunga):a ovo je tek maestralnoJa se recimo u poslednje vreme trujem belackim, streberskim hiphopom, te recimo sledecu, vrlo kool+smooth stvar preporucujem, meni nekako bas za budjenje:a ako biste nesto nadrkanije/direktnije:ili ova, sto pocinje sa "I awake around 11 or so..." Edited August 27, 2009 by MachineGunEtiquette
Alphons Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :Hail: auuuu. ne samo da ima materijala za budjenje i razbudjivanje, nego ima i dosta interesantnih stvari za DL i preslusavanje, ovako na prvu loptu.visestruko hvala i MGE i morgenrot
Ros Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 gde mogu da se naoštre (kuhinjski) noževi?probaj kod onih sto prave kljuceve. oni bi trebali imati odgovarajuci know-how. a mozes i mesare pitati.
le petit nicolas Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 gde mogu da se naoštre (kuhinjski) noževi?na bajlonijevoj, ustvari u skadarskoj, preko puta pijace, imas proverenog ostraca nozeva.poz
yolo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 takodje i na kalenicu, unutrasnji obod pijace do njegoseve ulice: prodaju cetke, metle i ostre nozeve. nisu od seceroskih:)
yolo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 imam ja jedno pitanje.cime se peru sudopere napravljene od silgranita, to je onaj nekakav mleveni kamen:npr ovo:kada sam je kupio pre 4 godine bila je recimo nekakve prljavo bele boje a sada je dno toliko promenilo boju od razne prljavstine koja neminovno cirkulise da me tuga uhvati cim to pogledam.nije bas ovako gadno kao na ovoj slici, ali ako nastavim da se ne bavi time, za godinu dve ce sigurno biti. a mnogo volim ovu sudoperu i ne bih je menjao ako bas ne morame sad znam da ova firma blanco cija je sudopera ima neko sredstvo ali to kosta bolesno mnogo da bi se apliciralo redovno - pa je pitanje vise upuceno onima koji imaju iskustva sa nekim sredstvom koje se regularno kupuje tipa mr.proper, cilit bang i tome slicno. pomenuti sam cilit bang par puta trosio i nije da ne cisti, ali je to realno dosta jadno, treba nesto sto ce da ga spali skroz!
Recommended Posts