mlatko Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ma čevek oće da ugrabi ono što vrediKako su najavili iz američke ambasade, u oktobru će biti organizovane još dve prodaje - kompjuterske opreme i tri polovna automobila („ford eksplorer“, „ševrolet kaptiva“ i „grand čiroki“).
kapetanm Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Da, da, usudi se da se kao slobodni strelac pojaviš na takvoj prodaji
mlatko Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 nismo organizovani?nazvaćemo ga Exppplorer
halloween Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Da li neko zna gde i kada se održavaju ove "rasprodaje"/"aukcije" nameštaja iz Američke ambasade.Po nekoj priči, rade oni to jednom godišnje .....Ima rubrika o aukcijama na sajtu ambasade USA. Ko ima mogućnost da dođe u posed opskurnog VIP diplomatskog biltena? Pretplatnici numerus clausus? Tamo su svi ti oglasi, pučanstvu nedostupni. Edited September 26, 2013 by halloween
pixy Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ja otprilike imam s vremena na vreme pristup, ali uglavnom nema stvari koje su ekstremno interesantne široj populaciji, uglavnom su oglasi u pitanju i informacije za diplomate. Ovo za aukcije je dostupno i van tog biltena. Bio sam pre nekoliko godina na razgledanju pred aukciju i ništa specijalno nisam video. Automobili koji su na prodaju su solidno iskorišćeni, što se može reći i za nameštaj i ostale predmete. Možda je ova poslednja aukcija bila interesantna zbog prodaje svega iz stare zgrade. To možda i nije bilo toliko loše pošto su stvari morale da idu, jer ne mogu u novu zgradu. Čika Mile ima amer'čki fetiš :-)
eye of the beholder Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Čekaj, jel ovo "dostupno" običnom čoveku ili ne?Mislim ova kompjuterska oprema, cenim neki polovni štampači, monitori i tako neke "sitnice", to će valjda moći da se probere...
mlatko Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 ne vidim zašto ne bi moglo, na popularnim aukcijama gde se prodaje roba veće vrednosti se prilikom registracije plaća "ulaznica" kaucija (npr.1000€)
Feindouno Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Problem kod tih aukcija sto se ne prodaju pojedinacne stvari vec tzv lotovi tj kao sto pise u nekom od tekstova, 54 stolice na gomili i sl.
Lezilebovich Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 (edited) zna li neko profesora/profesorsku ruskog koji bi mogao sledece nedelje da svaki dan drzi dvocas (pocetni i neki srednji nivo) ? Edited September 28, 2013 by Lezilebovich
расејан Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 По чему се разликују џунгла, прашума и кишна шума?
Аврам Гојић Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Džungla je tip kišne šume, kod koje je tle prekriveno neprohodnim rastinjem. Kišna šuma ne mora biti i džungla.Prašuma je jako stara samonikla šuma.
Moća Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Treba mi jedan vozic iz kolekcije Thomas&friends ali ne mogu nigde da ga nadjem u pitanju je ovaj:Moze li mala pomoc u Bg ga nismo nigde nasli da li zna neko da li ima negde drugde da se naruci ili bilo kako?
Recommended Posts