Dr Arslanagić Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ne znam, ja bio Geom do Budimpešte i nazad pre par dana i sve je ok.
*edited by mod Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ja isto bio u maju. Stigao malo ranije pa se lik izvinjavao jbg, malo je zurio i nije znao da bas nece biti nikoga na granici.
Ariel Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Idem u Grčku kolima na HalkidikE, jel ima negde usput od Beograda do tamo da se dobro ruča a da nisu Predejane raspale (krećemo ujutro, pa bi ručak bio taman negde oko Makedonije, kapiram)?
kim_philby Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Idem u Grčku kolima na HalkidikE, jel ima negde usput od Beograda do tamo da se dobro ruča a da nisu Predejane raspale (krećemo ujutro, pa bi ručak bio taman negde oko Makedonije, kapiram)?kada palis?Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Ariel Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Sutra ujutro na 10 dana, uletelo nam nesto iznenada last-minute sa drugarima, dogovorili se u ponedeljak. :D
kim_philby Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 lepo! koliko ostajete? idu i supruga i mala?
Ariel Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Da, da, svo troje na 10 dana, biće nam prvi put na more u čoporu, dršte fige!
banatjanin Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 u Mrzence, u Stari Javor kod gazda Đoka, gde drugoako možete da izdržite gladni do tamoto je bukvalno pre samog graničnog prelaza sa Grčkompisano više puta na forumu o njima
Ariel Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 (edited) Znači - sad mi gazda na poslu rekao za isto to mesto! Hvala, banatjanin, potvrda s foruma je ipak potvrda sa foruma. Edited September 11, 2013 by Ariel
Аврам Гојић Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 da li neko od vas (u Srbiji pre svega) ima u okruzenju decu koja se loze na Dzastina Bibera? nemam kontakt sa tom generacijom, a jako me zanima kakva su to deca, koja jos interesovanja imaju, koji im je socijalni status...
ordi Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) to su neki uber kul osnovci, vidjala sam ih po new yorkeru na rasprodajama.s ponosom isticem da u zivotu nisam cula nijednu biberovu stvar, kapiram da je to sad isto ko i onomad pomama za nkotb, ne? Edited September 15, 2013 by orderka
Аврам Гојић Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Tako nesto...ali malo drugacije, prisnije. Iz ugla fanova, oni su bili stariji, kul momci, diskografski proizvod, a Biber je, satro, jedan od nas, sam se probio na jutjubu i pojebo Selenu Gomez.
ordi Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 jebi se, vaso, sacam isla na yt da cujem bibera
ordi Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 odvelo me i na golu miley cyrus. glas joj nije tako los. je l' i to slusa omladina?
Recommended Posts