zoki Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ova u K. Zorke ti je na uglu sa Sv. Save, ne znam tačno broj, 13 ili 15.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
renne Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Treba mi pomoć da saznam da li je jedan čovek iz Zambije živ. Kontakt je davno izgubljen pa ako neko ima ideju kako saznati bio bih mu zahvalan.
mlatko Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 mislio sam na ambasaduovako ništa, znaće nešto da ti kaže Delija67...
Emma Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Treba mi pomoć da saznam da li je jedan čovek iz Zambije živ. Kontakt je davno izgubljen pa ako neko ima ideju kako saznati bio bih mu zahvalan.Nekada je, pri Jugoslovenskom crvenom krstu, postojala Služba traženja. Verovatno postoji i pri Crvenom krstu Srbije, ali mi se čini da "radi" samo za članove porodice, nisam sigurna, ali pokušaj.
sailorman Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Jel zna neko koliko košta taksi od Zelenog venca do aerodroma?Drugo pitanje: da li svi taksiji mogu da se naruče unapred?
pixy Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Jel zna neko koliko košta taksi od Zelenog venca do aerodroma?Drugo pitanje: da li svi taksiji mogu da se naruče unapred?Sva udruženja bi trebalo da imaju opciju rezervisanja vozila unapred, za bilo koju destinaciju, ali im je aerodrom primamljiv kao dobra najavljena vožnja. Rekao bih da bi ta vožnja koštala oko 1,600 do 2,000 dinara, taj opseg.
pixy Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Da li neko ima proverenu agenciju za čišćenje stanova? Potrebno je samo čišćenje prozora nakon delimičnog renoviranja (lokacija Zemun)
notenoughreasonsforclaire Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Trebaju mi obični, dobri ulošci za cipele.
teacher Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 koji su najbolji čepići za uši, kao zaštita od buke. pominjao je aram, ali ne mogu da nađem na forumu...
Аврам Гојић Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Najbolji su Ohropax, oviOni su od poliuretanske pene. Ista firma proizvodi i vostane cepice, probaj i njih ako ti se ovi ne dopadnu.
aram Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) ohropaximas razne vrste, pa biraj. doduse ne znam ima li ih u bg-u?edit: brz vasa :)meni recimo najvise odgovaraju silikonski, individualno je... Edited August 28, 2013 by aram
teacher Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 a ovi?OHROPAKS multi vrlo efikasno štiti od buke na radnom mestu, od glasne muzike ili u drugim bučnim okruženjima. Čepovi za uši napravljeni su od plastike i anatomski su oblikovani. Utikači su povezani sa bendom. OHROPAKS multi mogu se lako čistiti blagim sapunom i vodom. Koriste se samo suvi.
aram Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 nisam te probao nikad, prvi put kad sam probao silikonske ustanovio sam da mi mnogo vise prijaju od svih koji se guraju u usni kanal. ako tebi ne smeta, a treba ti cesto, mislim da ce ti prosto biti mnogo isplativiji...
Recommended Posts