sailorman Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Hvala puno, pogledaću. A je l su to neke fensi šmensi?
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ne verujem, te fensi šmensi su bile u kralja milana preko puta stare skupštine, a pre raskrsnice sa k. miloša, ako radi uopšte ta radnja. držali su tompuse za 2-3k dinara
ljuttko Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Ged ima da se kupe tabakere?Obične tabakere , metalne raznih veličina i šara- ima ih sad u svakoj kineskoj radnji a ako nemaš nijednu u blizini i na tezgama na Zelenjaku koje prodaju duvan. Kod Kineza 200 do 250 dinara malo više kod duvandžija. Sve ovo naravno ako ne tražiš neku fensi šmensi :) Ja sam kupovala ove obične i onda ih šarala po svome da budu šmensi
sailorman Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Hvala ljuttko!E, još samo jedno pitanje i neću više. Gde ima da se kupe kecelje? Lepe!
halloween Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Kuvarske ili radne? Ima jedna radnja na uglu Sarajevske i (valjda) Višegradske gde se prodaju razne radne uniforme ima i klasičnih i modernih npr. kuvarske sa ruskom kragnom crveno-crne, dugmići jednoredni sa strane. Imaju vezene kuvarske kecelje u Beograđanki ko voli rustiku. Imaju i u Svilanitu, klasične. http://www.svilanit.rs/katalog/izkaznica/9521788-1/20/kuhinjski-dodaci-kecelja-d.html
sailorman Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Kuvarske. Treba mi za poklon. Našla sam jako lepe u Čika Ljubinoj, skroz su pin up, ali su baš skupe. U Beoizlogu takođe skupe, a čak i nisu nešto lepe. Hvala za info!
ljuttko Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 E tih neskupih - ja opet preporučujem buvljak na Novom Bgu. Na par tezgi gde se prodaje posteljina i stoljnaci , imaju lepe kuvarske razne šare i motivi, domaći rad rekla bih . Nisam sigurna koji red, kreneš levo desno od glavnog ulaza pa ćeš nabasatiPar tezgi na Zelenjaku takodje ima neke kecelje ali nisam baš zagledala motive.
salerokada Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Na uglu Vlajkovićeve i Kosovske ima radnja sa zastavama, radnim uniformama, a čini mi se da ima i kecelja.Sve izgleda baš dobro, ali mislim da su cene malo jače.Evo ih. Samo ne vidim na sajtu kecelje.
ajgor Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) Kuvarske. Treba mi za poklon. Našla sam jako lepe u Čika Ljubinoj, skroz su pin up, ali su baš skupe. U Beoizlogu takođe skupe, a čak i nisu nešto lepe.Hvala za info! Tuštaitma od ponude. Edited August 9, 2013 by ajgor
Аврам Гојић Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 nemam zdravstveni karton nigde, ali sam osiguran. kako se otvara karton u domu zdravlja?
kapetanm Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Pa upravo tako. Odeš u DZ i pitaš kod kog niko ne ide i kažeš seki na šalteru da hoćeš tamo. Tako sam i ja uradio.
Prospero Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 "dobar dan" na šalteru, "hteo sam to i to...", tako sam ja otvorio, nisam znao nikoga niti me interesovalo da jurim nekog posebnog doktora.
Аврам Гојић Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Zvuci lako, sto mi budi sumnju jer ocekujem ulazak u birokratski pakao.Fora je sto ja uopste ne znam gde mi je bio poslednji karton. Ako me pitaju "a gde ste pre imali karton", ja necu znati sta da im kazem...Da li se stvarno moze ovako lako otvoriti karton?
nbg4ever Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Bas sam se zadesio u DZu, kad je jedna devojka dosla da otvori. Na salteru su joj rekli da ode do sklolskog dispanzera (koji je u istoj zgradi) da donese potvrdu da nema karton, pa da se vrati kod njih, da zapocnu proceduruSent from my Nexus 4
Recommended Posts