Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

aman, treba mi to da furam kad me spici migrena kroz levo oko da ne pustam svetlos u nj

Posted (edited)
aman, treba mi to da furam kad me spici migrena kroz levo oko da ne pustam svetlos u nj
a pa sto ne kazesh tako. imash kod chajniza za topedese™ lepe crne, imaju nacrtane ochice, pa iseci ono koje ti ne treba.ja tako junioru kad treba da se zatvori jedno -_- Edited by thermal bug
Posted

Jel to imaju bas ovo Moshe Dajan ili vi pricate o naocarima?

Posted

Jel ima neko da preporuci kombi za selidbe u BGju? Da ne maltretiram rodbinu i prijatelje?

Posted
Jel ima neko da preporuci kombi za selidbe u BGju? Da ne maltretiram rodbinu i prijatelje?
Ja dobro prosa sa ovima.Usluga odlicna imaju iskustva.E sad ja sam imao kombinu tako da zovi da proveris cene...
Posted

prva stranaali eto aktuelna ponuda za aparat

Posted
Dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije...
plaćeniće, evo paki se nudi fraj. Svaka čast.
Posted

E frizerka se porodila i ja sam neoshishan vec duze vreme. Zna li neko pouzdanog i dobrodusnog frizera/frizerku na teritoriji Zemuna ili NBG koji dobro shisha muskarce sa duzom kosom? Cena nije bitna koliko kvalitet.Hitno je.

Posted

U tošinom bunaru, malo pre kilera kad ides iz pravca novog beograda. Mislim da se zove MAПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Hvala!edit: jbt Rene, odakle ti referenca? Ti imas drugaciju frizuru od moje

Edited by CowBoy
Posted

Ja imam kratku, ali imam u okolini mnogo muških koji se tu šišaju sa dužim kosamaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2