zoki Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ako je u pitanju BeogradCentar za informacije o lekovima
Verterdegete Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 E ljudi, treba mi neka dobra prodavnica specijalizovana za enterijer - u smislu zidne dekoracije, foto tapete i sl. Da ima siri izbor stvari.
pt 2.0 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 smrskala sam kopču kaiša svog mantila.upravo. :cry:vratima automobila.ima li to negde da se zameni (kopča od lepe melirane plastike, pravougaonog oblika, sa vertikalnom pregradom oko koje se prošije traka kaiša) i ako da - gde?hvala unapred.
wall Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 :DKako si je dobro opisala, ne sumnjam da bi je mogla i sama napraviti.
boshoku Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) ma zanatlije/preprodavci za meliranu (šta god to značilo) plastiku baš tog opisa, samo niču... važipribavićeš već negde drugu, ali neumitno drugačiju Edited June 7, 2013 by boshoku
slepa živana Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ima li to negde da se zameni (kopča od lepe melirane plastike, pravougaonog oblika, sa vertikalnom pregradom oko koje se prošije traka kaiša) i ako da - gde?možda u balkanskoj kod nekog tašnera.
Frank Pembleton Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 smrskala sam kopču kaiša svog mantila.upravo. :cry:vratima automobila.ima li to negde da se zameni (kopča od lepe melirane plastike, pravougaonog oblika, sa vertikalnom pregradom oko koje se prošije traka kaiša) i ako da - gde?hvala unapred.To je ona najklasilnija moguća kopča.Nema šansi da nema u onim radnjama sa dugmićima i metražomSend from WC šolja by BVK
ljuttko Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 smrskala sam kopču kaiša svog mantila.upravo. :cry:vratima automobila.ima li to negde da se zameni (kopča od lepe melirane plastike, pravougaonog oblika, sa vertikalnom pregradom oko koje se prošije traka kaiša) i ako da - gde?hvala unapred. Ako hoćeš neku fensi koja će tvom mantilu dati dodatni sjaj eno u Modelini ispod Radio Beograda mada sigurno koštaju ko nov mantil. Za male pare raznih ima kod Kineza u prodavnici repromaterijala za hobiste , starii deo na spratuJa maločas zamalo da smrskam prst isto vratima od auta :( , probam stari da repariram oblogom od slane ledene vode
pt 2.0 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 hvala vam, dobri ljudi, probaću sve, od balkanske do hilandarske.neću fensi ništa, ljuttko, ovo je klasična kopča.i nadam se da je tvom klasičnom prstu bolje tj. da se repariro
ljuttko Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 hvala vam, dobri ljudi, probaću sve, od balkanske do hilandarske.neću fensi ništa, ljuttko, ovo je klasična kopča.i nadam se da je tvom klasičnom prstu bolje tj. da se repariro E imaš i u Takovskoj jednu vrlo ok prodavnicu sa pozamaterijom , ima i tamo. Ja sad imam klasično ljubičast nokat :) al ne boli
aram Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 sad me podseti na jutro kad smo seli u auto da krenemo u nemacku. moj sin, tad 5 godina pruzi ruke iz auta ka mojoj majci, da je zagrli jer vidi da je na ivici da se rasplace, u trenutku kad ona zatvara vrata. vrisak, plakanje na sve strane... krenuli smo pet sati kasnije, posle snimanja i previjanja prstiju. nije nijedan bio slomljen. trolujem, al nema veze.
ljuttko Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 sad me podseti na jutro kad smo seli u auto da krenemo u nemacku. moj sin, tad 5 godina pruzi ruke iz auta ka mojoj majci, da je zagrli jer vidi da je na ivici da se rasplace, u trenutku kad ona zatvara vrata. vrisak, plakanje na sve strane... krenuli smo pet sati kasnije, posle snimanja i previjanja prstiju. nije nijedan bio slomljen. trolujem, al nema veze.Naravno da nema veze , najvolim na ovom forumu kako neke teme odu u neočekivanim pravcima . a udareni prsti po noktima što umeju da bole , auuu. Samo sam sad znala za fazon, u led odmah ^_^
ajgor Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 hvala vam, dobri ljudi, probaću sve, od balkanske do hilandarske.neću fensi ništa, ljuttko, ovo je klasična kopča.i nadam se da je tvom klasičnom prstu bolje tj. da se repariro Da dodam još: Vojvode Šupljikca/Žarka Zrenjanina, malo pre izlaska na Bulevar, (ako još radi) u Mlatišuminoj (opet blizu izlaska na Bulevar), preko puta Cvetka kad se krene stazom ka Domu zdravlja, sa desne strane, otprilike iza lokala sa zdravom hranom, u Požeškoj, znam samo da je firma zvučnog imena "Katastrofa", tržni centar sa parne strane, negde preko puta City Halla.
ordi Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 gde ima da se kupi onaj crni povez za jedno oko i kako se to uopste zove?evo, ovo
Recommended Posts