kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 pitanje za vozace: koliko traje voznja od Jarinja do Beograda? malo boljim autom, eventualno uz jednu kafu od 20 minuta da se vozac pribere.zavisi kako vozi ;)realno 4 do 5 sati, autoputom do Kruševca pa ka Kraljevu, i tu se negde skreće ka Raški. A samo Jarinje ti je na 10-20 km od Raške
pacey defender Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ovaj lik sa kojim sa se vozio pre par dana je toliko brzo vozio da smo stigli u Novi Pazar za 3.5 sata, baš tim putem (autoput, Kraljevo). Nijednom nije pretekao preko pune linije. Neverovatan vozač, ne znam šta da mislim o tom iskustvu.
sailorman Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 zavisi kako vozi ;)realno 4 do 5 sati, autoputom do Kruševca pa ka Kraljevu, i tu se negde skreće ka Raški. A samo Jarinje ti je na 10-20 km od RaškeJa mislim manje, od BG do Merdara 4 sata, jedna pauza (oko 20 min).
Аврам Гојић Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Vreme voznje bilo je 4 sata i 30 minuta.Novo pitanje: kakva je sansa da se obicne papirne korpice za mafine nadju u regularnom privatnom marketu na cosku?Imate 30 minuta za odgovor, dvoumim se da li da idem u veliki Maksi (sto podrazumeva duzi put kuci) ili da rizikujem u radnjici na cosku.Za pomoc dobijate 50 karma poena.
Аврам Гојић Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Rok je produzen, imate jos 15 minuta i dobijate 100 karma poena.
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 zavisi kako vozi ;)realno 4 do 5 sati Vreme voznje bilo je 4 sata i 30 minuta.koliko sam pojena i kojih dobijo?
Аврам Гојић Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 tako sam i uradio, i sada pecem mafine sa toblerone cokoladom, crvenim vocem, medom i demerara secerom, sta ce ispasti bog sveti zna
ljuttko Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 tako sam i uradio, i sada pecem mafine sa toblerone cokoladom, crvenim vocem, medom i demerara secerom, sta ce ispasti bog sveti znaDa citiram mog pokojnog dedu, i u bukovo lišće da si sve ovo stavio ne može ispasti loše Ipak , slike i recepat očekujem na temi predvidjenoj za to -_-
Аврам Гојић Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Nije jos vreme za recept, voce je palo na dno, zaboravio sam da sipam ulje, ukusno je bas bas ali mora da se lize sa papira
I*m with the pilots Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Gde naci klasicne (neko bi rekao starinske) lezaljke za plazu - sundjeraste pa upakovane u pamuk? Kupismo pre nekoliko godina u Tempu, radila ih je domaca firma (pisalo je pamuk iz Spanije ali pravljeno u Srb), ali toga vise nemaju. Nemaju ni u Merkuru koliko znam i tu moje inspiracije za kupovinu prestaju..Izgledaju ovako nekako, samo su dakle sundjeraste, bez tih plasticnih delova*:*mada ako nema vise nigde tih koje su samo pamuk, nego imaju tu plasticnu podlogu, i to ce odraditi posao
dekki Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Олако отписан Меркур -_-http://www.e-merkur.rs/sezona/letnja-oprema/lezaljke-za-plazu/lezaljka-za-plazu-biva-165x50x2cm.html
Recommended Posts