May 31, 201311 yr zna li neko nekog pouzdanog elektricara koji operise po centru?Ovo zvuči kao da si robot i da ti treba doktor za robote. ^_^
May 31, 201311 yr Jel zna neko gde bi mogli u maloporodaji da se kupe drveni štapići za sladoled - novi, nekorišćeni :)
May 31, 201311 yr meni jednom moj napravio bagabume> u stvari mi ga cistili i zatvorili centralnu maticu, a one okolo nismovodu nismo mogli skroz da zatvorimo, ispod bila kofa na drvenoj stolicikada je popustila matica polomio poklopac i kofu i stolicubilo mnoooogo jako bumpriuceni majstori :) Edited May 31, 201311 yr by fragand
May 31, 201311 yr Jel zna neko gde bi mogli u maloporodaji da se kupe drveni štapići za sladoled - novi, nekorišćeni :) meni jednom moj napravio bagabume> u stvari mi ga cistili i zatvorili centralnu maticu, a one okolo nismovodu nismo mogli skroz da zatvorimo, ispod bila kofa na drvenoj stolicikada je popustila matica polomio poklopac i kofu i stolicubilo mnoooogo jako bumpriuceni majstori :)ne viđe da ćovek traži nekorišćene a ne bumnute? <_<
May 31, 201311 yr ne viđe da ćovek traži nekorišćene a ne bumnute? <_<Žena traži štapiće za saladoled :) a ovaj se navrzo sa raspalim od bolova bojlerom Popravljenim od nekog nadrimajstora .
June 1, 201311 yr Popravljenim od nekog nadrimajstora .Taj nadrimajstor sam ja :0.6: , i da sam bio blizi 10 santima glava bi mi bila k'o lubenica kad je bacis sa drugog sprata na beton.Ne diram vise bojlere i od tada brojim sede.
June 2, 201311 yr pitanje za vozace: koliko traje voznja od Jarinja do Beograda? malo boljim autom, eventualno uz jednu kafu od 20 minuta da se vozac pribere.