kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 bilo najpovoljnije na buvljaku, sad ne znam da li buvljak još postoji
mire Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 buvljačka ekipa se firmiralamislim da je miloš najpovoljniji, višnjička, posle pumpe, sa desne strane
Tale Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Sonima iz NT nista ne treba imati.Moj ortak je LED kupovao u ARTINVEST-uKakav si problem sa njima imao? Pitam jer sam ti ih preporučio za tonere.
Frank Pembleton Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Kakav si problem sa njima imao? Pitam jer sam ti ih preporučio za tonere....te radimo te ne radimo, pa imamo već gotove ali na carinjenju su.Posle toga neki kancelarijski zvučnici koji u startu ne rade pa dokazivanje.Nemam bre ja vremena za igrarije!Send from WC šolja by BVK
Tale Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 I ja isto, i dalje radimo i za ovo što radimo su k'o sat.
Frank Pembleton Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Ok onda je ovo moje incident Send from WC šolja by BVK
Tale Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Nemoj pogrešno da me shvatiš, voleo bih da znam šta je da bih mogao da uključim dodatni oprez ako za tim ima potrebe.
Frank Pembleton Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Nemoj pogrešno da me shvatiš, voleo bih da znam šta je da bih mogao da uključim dodatni oprez ako za tim ima potrebe.Ono prvo je za kertridž bilo, te ajd original te kopija ovoono a drugo kupio zvučnike nisu radili i onda natezanje za smešne pare pogotovo što niam hteo pare nazad nego druge alu da rade ;-) Send from WC šolja by BVK
aram Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 kako pošiljka-paket za Cro?samo poštom?bila uvek i varijanta da posaljes busom. dhl-ovi i slicno preskupi, zajebi.
ivy Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 bila uvek i varijanta da posaljes busom. dhl-ovi i slicno preskupi, zajebi.pa i ja sam mislila busom..ali imam opciju da primalac plati poštarinu tj. ja sam ga pitam da pošaljem busom,on me gleda belo kao da sam pala sa marsa ..pa reko onda nek plati,meni svejedno...moram se raspitati u pošti kako to ide..
DarkAttraktor Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 psiholozi pomozite !treba mi adekvatan termin za onaj fenomen subjektivne emocionalne distanciranosti od nekog traumaticnog dogadjaja/perioda. konkretno moj primer je taj kako su ratovi u bivsoj SFRJ kod ljudi koji su rat preziveli stvorili dozivljaj predjasnjeg perioda, 1980ih kao nekog davno proslog i skoro pa nestvarnog vremena. na guglu sam pronasao nesto tipa 'temporal subjective distance' al ne znam dal je to - to ! help !
morgana Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 (edited) disocijacija?nije da sam psiholog, doduse. Edited May 30, 2013 by morgana
DarkAttraktor Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 could be, i dunno either :(hvala u svakom slucaju.
Recommended Posts