Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Popodne sam s iznerviro i uz pomoć super lepka opravio i sklopio switch, radi ko nov :lolol:(usput iskoristio priliku da skinem kilo blata sa pragova, kad sam već odšrafio žice... još da sam imao novi komplet pri ruci, bilo bi strava ^_^ )

Posted
da li neko možda zna u kom omeru se meša soda bikarbona sa vodom, za prskanje vinove loze?
to za sodu zna mustang.
Posted

Polomile su mi se dve noge na plasticnom bastenskom stolu pa mi zao da uzimam novi nego bih uzeo samo rezervne noge ako bude moglo :)Idem danas za Indjiju poslom pa ako neko zna neko vece mesto koje prodaje te plasticne dzidza-bidze molim preporuku.Koliko znam Stara Pazova je nasa plasticna dolina I ona dolazi u obzir ali nisam 100% siguran da cu tuda prolaziti pa bi mi Indjija vise odgovarala.

Posted

kad smo kod stare pazove da li neko zna da li grubin ima tamo neku radnju po fabričkim cenama?

Posted

Da li neko ima primer ugovora o zakupu stana, čisto da vidim odrednice? Ne bih da jurim neke generičke sa neta...

Posted

gde je dobro organizovati proslavu za dvadesetak dusa uz jelo, pice i muziku?

Posted

U parku pored kojeg se nalazi neki dragstor. Uslov je da neko od tih 20-ak dusa ima mobilni sa dobrim zvukom.

Posted
U parku pored kojeg se nalazi neki dragstor. Uslov je da neko od tih 20-ak dusa ima mobilni sa dobrim zvukom.
ili portabl zvucnike sa napajanjem na baterije, ja ih uvek imam za takve prilike2423923086_e4c75bd3e7_z.jpg?zz=1
Posted

wownikada nista nisam zeleo kao sto zelim ovo

Posted

hipsterluk tezak :)a ima i ovaj, za manje ruralne hipstere:153581_3_468.jpeg

Posted

ja sam od onih hipstera koji se loze na bukoliku. ocu fosnu koja svira!

Posted

fakat ti cepanica bolje pristaje :D