nbg4ever Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Treba mi adresa/br. telefona starackih domova u Sremskoj Mitrovici i okolini. Na netu ne mogu da nadjem bog zna sta.Dakle, invizibl i ostali, help! Mada, mozda i Gli zna neki
Duci Simonovic Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 BG, zaboravih da napomenemOdakle je steins?
Duci Simonovic Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Forumas koji u julu nece biti u svom stanu, reko ti ja gde da gledas.
Skyhighatrist Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Gde u Beogradu da nadjem petostepeni pickup switch za Stratokastera?
Feindouno Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Forumas koji u julu nece biti u svom stanu, reko ti ja gde da gledas.Hvala, mnogo mi znaci sto steins ide u NS za vikend
Skyhighatrist Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Gde u Beogradu da nadjem petostepeni pickup switch za Stratokastera?1300 djunti u Mitrosu
jimi Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Mitros pljacka na tim originalnim rezervnim delovima. Ako ti nije bas mnogo stalo da na kartoncicu na pakovanju pise Fender onda to mozes da nadjes i dosta jeftinije. Meni je prosle godine trebala kapica za takav prekidac samo za Gibson i u Mitrosu je kostala 2000+. Kupio sam bezimenu za 100 dinara.
Skyhighatrist Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Stalo mi je da džitra prosvira što pre, inače me zabole dal' je original ^_^
slepa živana Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 da li neko možda zna u kom omeru se meša soda bikarbona sa vodom, za prskanje vinove loze?
henrik larsson Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Mitros pljacka na tim originalnim rezervnim delovima. Ako ti nije bas mnogo stalo da na kartoncicu na pakovanju pise Fender onda to mozes da nadjes i dosta jeftinije. Meni je prosle godine trebala kapica za takav prekidac samo za Gibson i u Mitrosu je kostala 2000+. Kupio sam bezimenu za 100 dinara.Te kapice su bulja čak i na US Stratovima. Znam za dva slučaja razvaljivanja kod dva drugara, tipa nekoliko meseci pošto su uzeli novu đitru. Pljuneš soma i onda te jebava usrana plastika.
Recommended Posts