đorđe geprat Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 parkirao je kombi na autobuskom stajalistu i pokrenuo ga unazad, prema ljudima na stajalistu, tj menito nije covek, to je bahata stoka. ne zelim da robija u Sremskoj Mitrovici, nego da se po mojoj prijavi postupi bilo kako. onda pokušaj da se čuješ/vidiš na TV (one emisije a la đoko vještica) ili se poveži s onim momkom koji stalno nešto prijavljuje. on ima iskustvo.PS: da su ljudi mahom stoka, jesu.
darling Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 treba mi (jeftina, a dobra) polovna klavirska harmonika od 120 basova. oce neko da je se resi il znate nekog ko bi se resio bede?
Čutura Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 sviras po svadbama?pfff, za svadbe samo dugmetara, nemacica pojma..
cmrlj Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 darling je sofisticirana, ona na svadbama sigurno svira francuske sansone.
mlatko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Čovek živi od volana, šta si se navrzaoa da ga nijesam video, nesam
Aleksija Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dosta mi je vazno: da li neko zna moze li kod nas da se nabavi prenosni aparat za kiseonik, onaj sa kojim je moguce putovati, izlaziti iz kuce, za pacijenta kome bi to znacilo potpuno novi kvalitet zivota? ako ne kod nas, bilo bi mi dragocena informacija kako ga naci sto povoljnije u inostranstvu. moze i na pm, hvala unapred.
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Moja keva to koristi, koliko znam to joj je iz inostranstva. EDIT. Ima neki u "kapima" i neki koji je u boci (gas).EDIT2. Ovo je aparat (a tu se i kupuje): http://www.door2doorshop.com/wholesale/Portable-Oxygen-Concentrator-Generator-HomeTravel-s-638.html Edited February 19, 2013 by Indy
Aleksija Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 aj, indi, ako ti nije problem, kad budes komunicirao sa mamom, samo proveri gde ga je nabavila.ziv bijo :)
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Doneli joj unuci iz USA (pronasao u starom emailu).
luba Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 beomedicinadosta su skupi, vise se isplati da se donese iz inostranstva, ali je problem sto tesko mozes da prodjes pored carine neprimetno. ovi "nasi" daju i garanciju, brinu o punjenju itd. u principu kao rade samo na veliko, ali je lako dogovoriti se.
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ovaj sto ima moja keva ima kao neki ranac/torbu, mislim, zaista je prenosiv.Najbolje ako ima neko s foruma da dolazi u Srb, mozda bi to mogao da donese sa sobom (i prodje bez carine).
Aleksija Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 hvala vam, divni ste (hvala i onima iz pm-a), malo cu sad da pogledam i raspitam se, ove informacije mi bas bas dosta znace.
Recommended Posts