September 27, 201212 yr Potrebna mi je ova fotka u sto boljoj rezoluciji sto pre...na netu nisam nasao...ako neko ima ili moze da skenira ili bilo sta...
September 27, 201212 yr Teško ćeš naći kvalitet, osim da nabaviš original negativ. Zezam se, bili su svojevremeno posteri ali možda treba pojuriti u B.Savezu ako neko ima
September 28, 201212 yr ima l negde da se kupe lepe male tegle?ia u rodi vido sam, ima obicne al i one fensi za cirka 300kinte Edited September 28, 201212 yr by ToniAdams
September 28, 201212 yr ima l negde da se kupe lepe male tegle?Sta znaci "lepe" ?Ima obicnih, malih tegli u Mercatoru za 30 kinti, bez poklopca.
September 28, 201212 yr lepe znaci da su meni lepe, kako drugacije;) hvala obojici, odoh da ih overim.
September 28, 201212 yr Sta znaci "lepe" ?Ima obicnih, malih tegli u Mercatoru za 30 kinti, bez poklopca.a poklopce prodaju odvojeno, kad se navuchesh na tegle! :oprokleti liberalni ekonomosti. ^_^
September 28, 201212 yr ima l negde da se kupe lepe male tegle?sve mi nešto u glavi jedan izlog u zmaja od noćaja, dal je neki gift šop... imali su lepe flašice, tegle... samo ne znam da li je to kao dekor za izlog ili prodaju.
September 28, 201212 yr a poklopce prodaju odvojeno, kad se navuchesh na tegle! :oprokleti liberalni ekonomosti. ^_^Mi hardcore zimnicari pravimo zimnicu sa plasticnim kesama mesto poklopca :D
September 28, 201212 yr Mi hardcore zimnicari pravimo zimnicu sa plasticnim kesama mesto poklopca :DI onda nas prokleti liberalni ekonomisti teraju u trošak pa moramo posebno da kupujemo i gumice alternativno i iz protesta ja sad param stari džemper i pravim tegle zimnice za hipstere, uvezano recikliranom vunenom predjom
September 28, 201212 yr I onda nas prokleti liberalni ekonomisti teraju u trošak pa moramo posebno da kupujemo i gumice alternativno i iz protesta ja sad param stari džemper i pravim tegle zimnice za hipstere, uvezano recikliranom vunenom predjommi se ne damo, kese vezujemo u chvor! doakavamo