Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Potrebna mi je ova fotka u sto boljoj rezoluciji sto pre...na netu nisam nasao...ako neko ima ili moze da skenira ili bilo sta...parlov-mate-11.jpg

Posted

Teško ćeš naći kvalitet, osim da nabaviš original negativ. Zezam se, bili su svojevremeno posteri ali možda treba pojuriti u B.Savezu ako neko imaneobavezno_3702_v.jpg

Posted (edited)
ima l negde da se kupe lepe male tegle?
ia u rodi vido sam, ima obicne al i one fensi za cirka 300kinte Edited by ToniAdams
Posted
Sta znaci "lepe" ?Ima obicnih, malih tegli u Mercatoru za 30 kinti, bez poklopca.
Posted

lepe znaci da su meni lepe, kako drugacije;) hvala obojici, odoh da ih overim.

Posted
Sta znaci "lepe" ?Ima obicnih, malih tegli u Mercatoru za 30 kinti, bez poklopca.
a poklopce prodaju odvojeno, kad se navuchesh na tegle! :oprokleti liberalni ekonomosti. ^_^
Posted
sve mi nešto u glavi jedan izlog u zmaja od noćaja, dal je neki gift šop... imali su lepe flašice, tegle... samo ne znam da li je to kao dekor za izlog ili prodaju.
Posted
a poklopce prodaju odvojeno, kad se navuchesh na tegle! :oprokleti liberalni ekonomosti. ^_^
Mi hardcore zimnicari pravimo zimnicu sa plasticnim kesama mesto poklopca :D
Posted
Mi hardcore zimnicari pravimo zimnicu sa plasticnim kesama mesto poklopca :D
I onda nas prokleti liberalni ekonomisti teraju u trošak pa moramo posebno da kupujemo i gumice :mad: alternativno i iz protesta ja sad param stari džemper i pravim tegle zimnice za hipstere, uvezano recikliranom vunenom predjom
Posted
I onda nas prokleti liberalni ekonomisti teraju u trošak pa moramo posebno da kupujemo i gumice :mad: alternativno i iz protesta ja sad param stari džemper i pravim tegle zimnice za hipstere, uvezano recikliranom vunenom predjom
mi se ne damo, kese vezujemo u chvor! doakavamo :wicked: