Mp40 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Potrebna mi je ova fotka u sto boljoj rezoluciji sto pre...na netu nisam nasao...ako neko ima ili moze da skenira ili bilo sta...
kapetanm Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Teško ćeš naći kvalitet, osim da nabaviš original negativ. Zezam se, bili su svojevremeno posteri ali možda treba pojuriti u B.Savezu ako neko ima
ToniAdams Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) ima l negde da se kupe lepe male tegle?ia u rodi vido sam, ima obicne al i one fensi za cirka 300kinte Edited September 28, 2012 by ToniAdams
Alphons Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ima l negde da se kupe lepe male tegle?Sta znaci "lepe" ?Ima obicnih, malih tegli u Mercatoru za 30 kinti, bez poklopca.
cmrlj Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 lepe znaci da su meni lepe, kako drugacije;) hvala obojici, odoh da ih overim.
gospa buba Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Sta znaci "lepe" ?Ima obicnih, malih tegli u Mercatoru za 30 kinti, bez poklopca.a poklopce prodaju odvojeno, kad se navuchesh na tegle! :oprokleti liberalni ekonomosti. ^_^
slepa živana Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ima l negde da se kupe lepe male tegle?sve mi nešto u glavi jedan izlog u zmaja od noćaja, dal je neki gift šop... imali su lepe flašice, tegle... samo ne znam da li je to kao dekor za izlog ili prodaju.
Alphons Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 a poklopce prodaju odvojeno, kad se navuchesh na tegle! :oprokleti liberalni ekonomosti. ^_^Mi hardcore zimnicari pravimo zimnicu sa plasticnim kesama mesto poklopca :D
ljuttko Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Mi hardcore zimnicari pravimo zimnicu sa plasticnim kesama mesto poklopca :DI onda nas prokleti liberalni ekonomisti teraju u trošak pa moramo posebno da kupujemo i gumice alternativno i iz protesta ja sad param stari džemper i pravim tegle zimnice za hipstere, uvezano recikliranom vunenom predjom
gospa buba Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 I onda nas prokleti liberalni ekonomisti teraju u trošak pa moramo posebno da kupujemo i gumice alternativno i iz protesta ja sad param stari džemper i pravim tegle zimnice za hipstere, uvezano recikliranom vunenom predjommi se ne damo, kese vezujemo u chvor! doakavamo
Recommended Posts