Nico Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 @cmrlj: Probaj u Coin Casi. Pre nekih mesec dana sam videla jako lepu posteljinu, cak lici malo na hotelsku. Snezno bela, lep pamuk, samo neka tanka braon linijica/paspul, sta li. Ja imam jedan njihov set, odlican kvalitet. Nego, pitanje - gde da nadjem stap za hodanje? Najbolji bi bili oni sa tri kraka. Treba mi za mamu i bas mi je hitno. Rekose mi da ima kod Kineza u Bloku 70, a ja ne znam gde da trazim ni kod njih ni generalno.
wall Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Bilo koja radnja ortopedskih pomagala. Na google pa vidi koja ti je najbliza.
Đipalo Junuz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nego, pitanje - gde da nadjem stap za hodanje? Najbolji bi bili oni sa tri kraka. Treba mi za mamu i bas mi je hitno. Rekose mi da ima kod Kineza u Bloku 70, a ja ne znam gde da trazim ni kod njih ni generalno.Trebalo bi da još uvek postoji prodavnica na samom početku Nemanjine, kod železničke stanice, preko puta bolnice Sveti Sava. U Zemunu je bila prodavnica u ulici 22. oktobra, preko puta srednje ekonomske, ali ne znam da li još postoji...
belch Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 mislim da ima i jedna radnja na zelenjaku, tj preko puta pijace u kraljice natalije
Đipalo Junuz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 (edited) Evo ga link, prodavnica kod železničke stanice, rade danas do 14 h. Edited September 8, 2012 by fanjo
cmrlj Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 @flufferjeste, super su coin casa, ali to ne kosta toliko u italiji, pa me nervira sto me deru i iako znam da je to najjednostavniji nacin da resim svoj problem, ne mogu se naterati kad imam utisak da ce da me zajebu.za stap, ja znam za dve takve radnje: jedna je u palmoticevoj negde u nivou lole ribara sa strane na kojoj su menhetn i mali princ, a ima i u 29. novembra 40 recimo, pored bravara musica. te stapove imas i u bolje snabdevenima apotekama.
gospa buba Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Trebalo bi da još uvek postoji prodavnica na samom početku Nemanjine, kod železničke stanice, preko puta bolnice Sveti Sava. U Zemunu je bila prodavnica u ulici 22. oktobra, preko puta srednje ekonomske, ali ne znam da li još postoji...na pola 22 oktobra, apoteka sa pomagalima, tamo je i radi.
Frank Pembleton Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Za štap hodalicu ima neko predstavništvo na uglu njegoševe i beogradske neka nemačka firma čini mi se malo su jači sa cenama ali od jednog korisnika sam čuo da su ekstremno izdržljivi, što je po meni bitnije nego ušteda na ceni Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Nico Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Tako sam nekako i uradila. Taj trokraki sam kupila u prodavnici Imaco blizu Arene, prodaju razna ortopedska pomagala i čini mi se da je kvalitet solidan. Kupila joj još jedan običnjak (i rezervu) kod Kineza, jer sam u nekoliko apoteka koje sam obišla ukapirala da valjaju kineske štapove. Potpuno sam se sludela od šoka što ne može da hoda, mozak mi skroz zabagovao, tako da još jednom hvala na savetima.
vin Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ko iznosi staru belu tehniku iz kuce (neki romi?) i kako do njih?nesto mi ne ide na guglu, a ne mili mi se da nosim frizider do kontejnera, nije mi pred nosom.
Töölönlahti Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Svakog prvog vikenda u mesecu Gradska čistoća radi besplatno odnošenje kabastog otpada, pozoveš info telefon, daju ti broj pogona za tvoju opštinu, ti njima do petka pre tog vikenda javiš šta i gde nameravaš da izbaciš, oni pokupe kamiončićem...
vin Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 hvala!raspitacu se!inace, ima onaj sto ide nekim kombijem i "cistimo dvorista, odnosimo staro gvozdje i ostale nepotrebne sirovine.. akumulatore", odzvanja mi u glavi. ali kao za inat nema ga ovih dana.
kapetanm Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ko iznosi staru belu tehniku iz kuce (neki romi?) i kako do njih?nesto mi ne ide na guglu, a ne mili mi se da nosim frizider do kontejnera, nije mi pred nosom.dobar.Sreća te nije Mire to napisao
Tale Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Googlaj: čišćenje podruma.Mahom ćeš dobiti oglase/firme koje odnose stari nameštaj, ne znam da li naplaćuju tu uslugu.Gradska čistoća odnosi samo ono što zateknu na ulici/pored kontejnera, ne iznose iz stana/kuće/podruma.Probaj i sa reciklažnim centrima, oni to otkupljuju. Nude nižu cenu otkupa ukoliko sami odnose.
Recommended Posts