vesela vinzdorka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 HITNO MI TREBA KARTA ZA AMSTERDAMsto povoljnije sa sto kracim ukupnim trajanjem puta, koje sajtove koristite kad kupujete karte, koji imaju najpovojnije taraife?
Sestre Bronte Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 1500 je bio roterdam, ili tako neštomada, kao da je važno i tako će onaj da im sruši branu
mire Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ma trokiram, samo sitne petarde...madau jbtkasno palim
kapetanm Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Tražio sam po ovom topiku, ali nisam se snašao: gde ima da se kupi guma za frižider? Meni otišla
Skyhighatrist Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 (edited) Tražio sam po ovom topiku, ali nisam se snašao: gde ima da se kupi guma za frižider? Meni otišla http://www.kingel.co.rsTraze da im odneses vrata frizidera da bi namestili na licu mesta. Ja na kraju resio da pazarim novi fridz (ne samo zbog gume) ;) Edited August 21, 2012 by historian
aram Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 @ivyswim shoes, djak to ima u ponudi obicno, ali potrazi sajt pa proveri.
kapetanm Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 http://www.kingel.co.rsTraze da im odneses vrata frizidera da bi namestili na licu mesta. Ja na kraju resio da pazarim novi fridz (ne samo zbog gume) ;)Pa meni je frižider relativno nov, ali se ponegde rascvetala i odlepila i često vrata nađem otvorena. A sad, kako da im vrata skidam, ne znam, frižider mi nije neka egzotika, valjda znaju meru?Hvala u svakom slučaju, zvaću ih da se raspitam
darling Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 (edited) el zna neko gde mogu da nadje capekov r.u.r. na nasem jeziku ? Edited August 22, 2012 by darling
ajgor Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 el zna neko gde mogu da nadje capekov r.u.r. na nasem jeziku ?Izgleda da ćeš morati da uloviš nekog zagriženog sakupljača rahmetli "Sirijusa", časopisa za SF koji je osamdesetih izdavao "Vjesnik", jer je jedino izdanje koje nahvatah pregledom kataloga većih biblioteka u Beogradi i Zagrebu baš to "Sirijusovo" iz 1986. Narodna biblioteka Srbije ima samo izdanja na češkom, ruskom i engleskom, ali ne i na srpskom, Gradska biblioteka kod Kališa nema ništa. Ne znam je li se R.U.R. igrao u našim pozorištima, jer bi tada negde morao da postoji i prevod. Onomad sam imao link na neki sajt gde su studenti dramaturgije lagerovali dramske tekstove, ali ne mogu da ga iskopam.
Tale Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 el zna neko gde mogu da nadje capekov r.u.r. na nasem jeziku ?Ja izguglah ovde:http://www.knjizara.com/antikvarnica/knjiga428784o247/R.U.R.+SIRIUS+BIBLIOTEKA+ZNANSTVENE+FANTASTIKE+BR.+127
morgana Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) stampari i poznavaoci prilika,1) koliko kosta stampa naljepnica, po nekakvoj jedinici velicine?2) gdje bih mogla da nadjem ovakve torbe, osim kod kineza (po ok cijeni, na veliko):unaprijed hvala :)edit, imam gugl, ali bi mi znacila licna iskustva i preporuke Edited August 25, 2012 by morgana
Recommended Posts