Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

tenks. ako neko ne prijavi blizu lokaciju, u vremeplov cu.

Posted
imam novi tv koji ocu da privezem za kablovsku. televizor cu prikaciti na zid, veoma blizu sam sprovela izvor kablovskog signala, takozvanu kablovsku uticnicu. gde u centru grada (od kalisa do beogradjanke) mogu da kupim kastom mejd kabl od uticnice do televizora, de ima mala radnja u kojoj iza pulta sedi vredni elektrotehnicar i neumorno spaja zice?
Pijaca Zeleni venac. Prave po meri.
Posted
tenks. ako neko ne prijavi blizu lokaciju, u vremeplov cu.
taman imas i falaf prekoputa, kod brace musosa :)
Posted

ima falafel i na zelenom vencu :(@idioteqe gde na zelenom?

Posted

fakat ima. deluje kao da nije slucajnost :(

Posted
ima falafel i na zelenom vencu :(@idioteqe gde na zelenom?
One tezge sa džidžabidžama u delu pijace na uglu Kameničke i Nfronta, pa neka od onih gde prodaju sitne alatke, kablove i bog te pita šta. Provereno prave po meri i telefonske i antenske kablove.
Posted
One tezge sa džidžabidžama u delu pijace na uglu Kameničke i Nfronta, pa neka od onih gde prodaju sitne alatke, kablove i bog te pita šta. Provereno prave po meri i telefonske i antenske kablove.
tenks.
Posted (edited)

gde da nađem sledeće?sa krovne antene ide onaj kabl (koaksijalni valjda) ka tvu. e treba mi onaj utikač što ulazi u televizor. ono što dodatno komplikuje je što je antena ima sopstveni pojačivač pa se osim antenskog kabla, u taj utikač uliva i kabl sa tog, jelte, pojačivača.jel ima taj utikač neki poseban naziv i ima li neka radnja u centru koju bih već sutra mogao da posetim? hvala.

Edited by McCabe
Posted

na buvljaku 101% tamo gde valjaju kablove & antenea predppostavljam da ima i u BG elektroniku Dragoslava Srejovića 1b, cenim da ti je to jako blizu

Posted

hvala puno! to u dragoslava srejovica mi super odgovara.

Posted

Da li neko ima ili zna nekog ko ima Canon Pixma ip4200 ili 4300 stampac na prodaju? Moze i bez kertridza jedino mi je bitno da glava za stampanje sljaka.

Posted

gde se kupuje plinska boca u mojoj kuci?trebaju mi oni sto dodju, donesu bocu, zakace je i jos su pouzdani pa me ta opasnos ne digne u vazduh za dva dana. zna li ko nekog?

Posted

ja to sam radim :(iskulirajte, nema lakse stvari, imas da zasrafis 1 sraf u 1 otvor i kraj price.

Posted
ja to sam radim :(iskulirajte, nema lakse stvari, imas da zasrafis 1 sraf u 1 otvor i kraj price.
I da otvori jedan ventil. A šraf ima kontra navoj! wink.gif