cmrlj Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jel zna neko gde sve mogu da se nabave muski sheshiri u Bg?imas ovaj u fesn i frends na bulevaru, verovatno ne odgovara, ali nikad se ne zna. rasprodaja, dve iljade.moglo bi u muskoj zari da bude nesto sto odgovara. mislim da begej vise ne postoji, ali ima sesir radnja na terazijama s moskva strane, malo pre marsala tita. ne znam da l prave muske sesire.
jezovuk Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Zara je imala proletos idealan model, samo ja tad nisam znao kakvo cu odelo imati itd.Begej je propao, bar prema vlasnici radnje u Zemunu.Hvala u svakom slucaju. Cekam dalje predloge :) Edited July 12, 2012 by jezovuk
Vapad Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Zara je imala proletos idealan model, samo ja tad nisam znao kakvo cu odelo imati itd.Begej je propao, bar prema vlasnici radnje u Zemunu.Hvala u svakom slucaju. Cekam dalje predloge :)A, ovaj, možda je glupo pitanje, a što ne uzmeš neki preko amazona, e-baya ili tako nečega?Evo...recimo...http://www.amazon.com/Blues-Brothers-Leather-Fedora-Black/dp/B004IBKW9Q/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=AFTEBR3SEQ0US&qid=1342122927&s=apparel&sr=1-6i 14$ da ti pošalju...izađeš na oko 3k?evo ti search Edited July 12, 2012 by Vapad
Аврам Гојић Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) narode ima u Balkanskoj ulici dve-tri sesirdzijske radnje, vidjao sam tamo i fedora sesirea, da, nisam citao post bas pazljivo Edited July 12, 2012 by Marko M. Dabovic
halloween Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Je l’ pamtite Begejev logo, sa onim stilizovanim „G“? Jednom sam čula šnajdera (inače veoma dobrog), kako kaže- “šešir Bečej“.Firma Grandex ima prodavnice u Svetogorskoj i Makenzijevoj. Videla sam neke baš lepe šešire i muške i ženske, ali nije veliki izbor i nemaju puno komada. Kvalitet dobar i nema ih svako, ali cene su baš visoke (ako nije u toku sniženje). Ali to nije za sat-dva parade. Ipak, možda ti se neki dopadne, pa postaneš šeširoljubac.
ajgor Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Bio nekad Begej kod Doma omladine. Jesam ja prespavao zadnju deceniju ili više ne postoji?Ni taj, a ni onaj preko puta crkve Sv. Marka,
Vapad Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Ni taj, a ni onaj preko puta crkve Sv. Marka,Zar nije расејани pričao o nekoj bankrot firmi u Zrenjaninu gde ima jeftinih a dobrih šešira?edit:možeš na blogu njegovom da ga pitaš...samo da iskopam tačnu adresuedit2: našao, nadam se da nije problem da se objavi?ovde Edited July 13, 2012 by Vapad
jms_uk Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 A, ovaj, možda je glupo pitanje, a što ne uzmeš neki preko amazona, e-baya ili tako nečega?Evo...recimo...http://www.amazon.co...=apparel&sr=1-6i 14$ da ti pošalju...izađeš na oko 3k?evo ti search Pominje vencanje na julskoj vrucini - mozda nema vremena da ceka da to stigne iz USA?
Vapad Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) 10-20 dana može da upadne u jul a i ne mora a neki imaju i ekspres 2-3-7 dana za nešto više novca, sve zavisi, barem je lakše, par sati od kuće proveriti sve mogućnosti. Mislim. Ima opciju i da sedne i ode u Temišvar, ima veći izbor, kolega baš prošli vikend kupio neke izvrsne lanene pantalon a video je i šešire, u H&M-u, tako da može da pogleda u istom kod nas a ako ne, nije daleko Rumunija... ako mu šešir stvarno toliko treba :)edit: lanene pantalone Edited July 13, 2012 by Vapad
jezovuk Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Pali su mi Amazon & co napamet, ali me odbija što ne mogu da pipnem i probam pre kupovine. To mi je nekako psihički neophodno za odevne rekvizite. A da ima vremena, ima. Još 2 nedelje. Imam i opciju da kuma-to-be donese nešto iz Istanbula, samo tu je isto problem sa probanjem. A ipak mi nije baš toliko zapelo da bih potegao do Rumunije :D
Sestre Bronte Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 nemam pojma da li postoji fabrika šešira begej, ali proveri, imali su sve i svašta u davna vremena kada sam bio u kontaktu sa njmapozovi ih i pitaj gde prodaju svoje šešire, to ti je najbrže (ako ih je u međuvremenu sjebo kapitalizam, izvinjavam se na pogrešnom tragu)
ljuttko Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 nemam pojma da li postoji fabrika šešira begej, ali proveri, imali su sve i svašta u davna vremena kada sam bio u kontaktu sa njmapozovi ih i pitaj gde prodaju svoje šešire, to ti je najbrže (ako ih je u međuvremenu sjebo kapitalizam, izvinjavam se na pogrešnom tragu)Fabrike Begej nema vec odavno, sve sto je ostalo je zakljucano u magacin i kupovina se obavlja tako sto se pozove cuvar fabrike i magacina ciji je broj telefona istaknut na vratima , cuvar dodje i pusti musteriju da brlja i trazi. Ima jos po koji kvalitetan komad i cene su vise nego smesne ali i to propada jer su godine prosle a nema cime i kako da se odrzava, ostalo je divnih komada kojima bi par sati na presi za sesire vratilo zivot al su i prese razvucene kojekude :( .
Аврам Гојић Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 el neko zna gde ima u Beogradu da se kupi nesto ovakotj. halogeni punjivi rucni reflektor
Recommended Posts