Matilda Ivancic Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 da li bi neko od umnih i obrazovanih forumasa hteo da mi objasni pojam homogenizacije kulture
Matilda Ivancic Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 (edited) koji je najbolji nacin da se nesto kupljeno u zagrebu prosledi u bg, rec je o paketu oko 15x10 cmi da bude jeftin Edited December 22, 2011 by Matilda Ivancic
Delija67 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Autobusom. Posiljalac da majstoru paket, primalac saceka na stanici.
uliks Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Videla deca kod drugara džemper koji je "ne mogu da zamislim kakav" i traže za malu bostonsku terijerku (3 meseca ima). Gde da trčim po gotov, da ne štrikamo?
nera Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pet Centar, evo linka: http://www.pet-centar.rs/content/view/65/36/
cmrlj Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) imas u svakoj pet radnji, ali ako hoces fensi smensi idi u luxury pet boutique baron brewski & friends (ma sta to znacilo, mada sad kad sam guglovala vidim da je to neki pseci brend) u strahinjica bana 34, tamo sam videla najveci izbor garderobe za pse, mislim da nije skuplje nego na drugim mestima.a ako bas hoces da ga/je obuces imas i domacu kreatorku, napravila kolekciju za pse. ta goca dok je pravila garderobu za ljude bila je bas skupa, koliko naplacuje visoku modu za pse nisam sigurna. Edited December 23, 2011 by cmrlj
sailorman Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Gde ima da se kupe grejaci za listove, crni ili sivi, dugacki sto duzi?
ljuttko Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Gde ima da se kupe grejaci za listove, crni ili sivi, dugacki sto duzi?Prodavnica čarapa u podzemnom prolazu kod Doma omladine. Kod Kineza u bloku 45. Na tezgi sa čarapama na Bajlonijevoj pijaci...
uliks Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Hvala vam :), ovo je prelepo i skuplje od dečije garderobe. Nadolaze ideje, a igle za pletenje su tu negde. Da mi je neko pričao da ću... Stari se rapidno.
dig_chohano Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ima neka gospoja na NBGD koja mesi garderobu za sitna kučišta, uzme mere, ima i neki katalog, ti pokažeš prstom i gotovo je za par dana.
belch Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Prodavnica čarapa u podzemnom prolazu kod Doma omladine. Kod Kineza u bloku 45. Na tezgi sa čarapama na Bajlonijevoj pijaci...mislim da je sejlormenka iz novog sada :)al ako dolazi u bg, sigurno tamo imaako ne, grejača ima u svakoj kineskoj radnji
sailorman Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 mislim da je sejlormenka iz novog sada :)al ako dolazi u bg, sigurno tamo imaako ne, grejača ima u svakoj kineskoj radnjiAli lepi, dugacki da mogu da ih navucem do malo preko kolena. Jel ima i takvih? Ne bih one sto idu samo do pola lista.@ljuttko: Hvala, ali zaboravila sam da naglasim da bi mi vise odgovaralo da je prodavnica u NS.
belch Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 paaa to zavisi kolke noge imaš :Pmi u pančevu imamo neku ženu što nam je štrikala par za 50 dinži (ako doneseš svoju vunicu) možda ima neka slična u nsu
sailorman Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) paaa to zavisi kolke noge imaš :Pmi u pančevu imamo neku ženu što nam je štrikala par za 50 dinži (ako doneseš svoju vunicu) možda ima neka slična u nsuJebote. To je posao koji traje bar nekoliko sati. Kapiram da ona moze da strika i dok gleda TV, ali opet.. Inace, H&M je raj za takve stvari, velik izbor i jeftinoca. A s obzirom da su grejaci potrosna roba, kvalitet mi nije presudan. Pogledacu kod kineza, a ako su ti prekratki (kao sto mislim da jesu) sad su mi pali na pamet Terranova i NewYorker, jel zalazi neko tamo? Edited December 23, 2011 by sailorman
Recommended Posts