Kelt Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jel to ona merica za koktele?za vitaminski šejk. Tražim negde gde može da se kupi a da nije u kompletu
Frank Pembleton Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 uh pa to ja imam za alkoholna pica to su merice ko rakijske case....Verujem da za te sejkove mogu da se nadju plasticne merice, kod kineza npr...
Kelt Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 pa alkoholni vitaminski šejk. Imam neki od 5cl ali mi se ne sviđa, treba mi neki kvalitetan
Аврам Гојић Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 pa alkoholni vitaminski šejk. Imam neki od 5cl ali mi se ne sviđa, treba mi neki kvalitetan probaj ovde, prodavnica ima dosta horeca proizvoda. salon je u Gavrila Principa.
Matilda Ivancic Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 letaci, sta ne sme u rucni prtljag od ovih svakodnevnih sitnica (brijac, makazice, noz, kisobran, kaladont)
jms_uk Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 letaci, sta ne sme u rucni prtljag od ovih svakodnevnih sitnica (brijac, makazice, noz, kisobran, kaladont)Brijac - kog tipa/velicine? Neki mogu.Makazice - isto.Noz - uglavnom ne, mada bi kraci neki mogao biti dozvoljen.Kisobran - moze.Kaladont - moze, ako je ispod 100ml i u plasticnoj kesi od 1l.
Milogled Bluff Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 letaci, sta ne sme u rucni prtljag od ovih svakodnevnih sitnica (brijac, makazice, noz, kisobran, kaladont)A kao nosio bi kaladont
Matilda Ivancic Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 hvalabrijac, neki iz serije onih ziletovih senzor ili kako vec, znaci drska s smenjivim glavicimasrecan sam sad sto necu biti mokar, neobrijan i s dahom smrti u tudjem gradu
Matilda Ivancic Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 A kao nosio bi kaladontmama bi mi krisom spakovala
holden kolfild Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 di ima iole izbora debelih, za zimsku jaknu, rajsfeslusa? ima li toga u vasinoj, takovskoj ili golsfordijevoj (daklen, u nekom centru)? te sam radnje sada poluizmislio, ali mozda rade radnju.hvala lepo.
Killiana Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zahumska 65.oni imaju najveci izbor rajsfeslusa, plus ih popravljaju [ne usivaju nove, vec popravljaju stare].ponesi jaknu u svakom slucaju.
ajgor Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zahumska 65.oni imaju najveci izbor rajsfeslusa, plus ih popravljaju [ne usivaju nove, vec popravljaju stare].ponesi jaknu u svakom slucaju.Svojevremeno je i u Žarka Zrenjanina/Stevana Šupljikca, relativno bizu ćoška sa Sredačkom i Bulevarom, bila odlično opremljena radnjica za pozamanteriju, naročito rajsferšluse. Nisam bio odavno (čitaj bar dve godine), ali imali su i vrlo dugačke.
Frank Pembleton Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 U starom stanu sam imao takvu jer u kuhinji nije bilo predvidjeno mesto za vecu. Kada smo sirili kucu i pravili novu kuhinju prva stvar je bila da se odredi mesto za sto vecu masinu za sudove. :) Ova mala je smor jer ne mogu serpe da se peru, generalno, ako imas mesta i para uzimaj veliku.Na sta da se obrati paznja kod ovih vecih (zapravo srednjih, nemam mesta za ove od 60 cm, samo za 45 cm <_< ) posto se cene razlikuju za po 5-6 hiljada sto nije zanemarljivo...
Recommended Posts