December 17, 201113 yr Jel to ona merica za koktele?za vitaminski šejk. Tražim negde gde može da se kupi a da nije u kompletu
December 17, 201113 yr uh pa to ja imam za alkoholna pica to su merice ko rakijske case....Verujem da za te sejkove mogu da se nadju plasticne merice, kod kineza npr...
December 17, 201113 yr pa alkoholni vitaminski šejk. Imam neki od 5cl ali mi se ne sviđa, treba mi neki kvalitetan
December 17, 201113 yr pa alkoholni vitaminski šejk. Imam neki od 5cl ali mi se ne sviđa, treba mi neki kvalitetan probaj ovde, prodavnica ima dosta horeca proizvoda. salon je u Gavrila Principa.
December 19, 201113 yr letaci, sta ne sme u rucni prtljag od ovih svakodnevnih sitnica (brijac, makazice, noz, kisobran, kaladont)
December 19, 201113 yr letaci, sta ne sme u rucni prtljag od ovih svakodnevnih sitnica (brijac, makazice, noz, kisobran, kaladont)Brijac - kog tipa/velicine? Neki mogu.Makazice - isto.Noz - uglavnom ne, mada bi kraci neki mogao biti dozvoljen.Kisobran - moze.Kaladont - moze, ako je ispod 100ml i u plasticnoj kesi od 1l.
December 19, 201113 yr letaci, sta ne sme u rucni prtljag od ovih svakodnevnih sitnica (brijac, makazice, noz, kisobran, kaladont)A kao nosio bi kaladont
December 19, 201113 yr hvalabrijac, neki iz serije onih ziletovih senzor ili kako vec, znaci drska s smenjivim glavicimasrecan sam sad sto necu biti mokar, neobrijan i s dahom smrti u tudjem gradu
December 21, 201113 yr di ima iole izbora debelih, za zimsku jaknu, rajsfeslusa? ima li toga u vasinoj, takovskoj ili golsfordijevoj (daklen, u nekom centru)? te sam radnje sada poluizmislio, ali mozda rade radnju.hvala lepo.
December 21, 201113 yr zahumska 65.oni imaju najveci izbor rajsfeslusa, plus ih popravljaju [ne usivaju nove, vec popravljaju stare].ponesi jaknu u svakom slucaju.
December 21, 201113 yr zahumska 65.oni imaju najveci izbor rajsfeslusa, plus ih popravljaju [ne usivaju nove, vec popravljaju stare].ponesi jaknu u svakom slucaju.Svojevremeno je i u Žarka Zrenjanina/Stevana Šupljikca, relativno bizu ćoška sa Sredačkom i Bulevarom, bila odlično opremljena radnjica za pozamanteriju, naročito rajsferšluse. Nisam bio odavno (čitaj bar dve godine), ali imali su i vrlo dugačke.
December 21, 201113 yr U starom stanu sam imao takvu jer u kuhinji nije bilo predvidjeno mesto za vecu. Kada smo sirili kucu i pravili novu kuhinju prva stvar je bila da se odredi mesto za sto vecu masinu za sudove. :) Ova mala je smor jer ne mogu serpe da se peru, generalno, ako imas mesta i para uzimaj veliku.Na sta da se obrati paznja kod ovih vecih (zapravo srednjih, nemam mesta za ove od 60 cm, samo za 45 cm <_< ) posto se cene razlikuju za po 5-6 hiljada sto nije zanemarljivo...