S.L. Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 4audio Philips ima u ponudi ovaj tip slusalica, vrlo solidne za pristojan kes... bile oko 800 kinti do skoro... imaju radnju u 27. marta, preko puta masinca malo nize... Zahvaljujem. Sumnjam da ću naći za te pare, biće dovoljno i da ih nađem uopšte :)
lord_s Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ja imam neki koji sam dobio na poklon filipsov... dobar je...negde kao ovaj hvala! probacu da pronadjem ovaj Remington u obliznjim trgovinama..
Skyhighatrist Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 zna li neko valjaju li one male masine za pranje sudove, ili je pametnije uzeti velku?Veliku, bez dvojbe.
cmrlj Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 da li se proverava radioaktivnost robe koja se uvozi iz kine?zavisi koja je roba u pitanju. u principu svaka bi morala da prodje neku inspekciju, vrsta inspekcije zavisi od vrste robe.
cmrlj Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 trebalo bi da rade ali ne mogu nista da tvrdim. znam da sam ja morala da cekam neku sanitarnu inspekciju 6 solja za kafu, odnosno morala sam da platim to, da l su ih proveravali ne znam. opet, s vremena na vreme gledam na hrtu spiskove proizvoda koji se povlace iz prodaje zbog raznoraznih otrova, ima ih iz svih zemalja, pa i onih sa mnogo visim standardima zastite od nasih. ono sto zelim da kazem jeste da ti nema pomoci ukoliko se grom nameracio u koprive.
yolo Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 hvala! probacu da pronadjem ovaj Remington u obliznjim trgovinama..bolje probaj da nadjes philips. remington je sranje, naizgled je isto ali je razlika u detaljima, rukovanju i ergonomiji. imam 2 philipsa i 1 remington koji je toliko dobro zamenio prvi philips da sam morao da ga pod hitno eliminisem i vratim se na philips.
Tresko Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 alati, srafovi, mesarske kukeSvaki kontejner robe koji pridje Evropi iz Kine se proverava na radijaciju.
Аврам Гојић Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 jel neko bio skoro u Bloku 70 kod Kineza? ima li novogodisnjih pizdarija, lampica, kugli i to?
Matilda Ivancic Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 bio ja u sredu i cetvrtak. ta roba im je sad udarna. ima i kostima za seksi dedamrazice
Frank Pembleton Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 jel neko bio skoro u Bloku 70 kod Kineza? ima li novogodisnjih pizdarija, lampica, kugli i to?De nema, sad im je udarno...sent from klozetska šolja by BVK
Аврам Гојић Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 De nema, sad im je udarno...sent from klozetska šolja by BVKma pitam, mozda Djilas to zabranio iz nekog razloga...cisto da ne idem bezveze. pokusavam da napravim cat proof jelku
Frank Pembleton Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 gde ima Jel to ona merica za koktele?
Recommended Posts