notenoughreasonsforclaire Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Koliko treba trolom 41 od Studentskog trga do Muzeja 25. maj?
Skyhighatrist Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zavisi od krkljanca na uglu Svetogorska/Takovska i kolika je pizdarija u Kneza Miloša, ali računaj jedno po sata...
Moća Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ima li gde u Bg-u da se kupi ovaj poster i po kojoj ceni?
Aće Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 poglej u delta sitiju one sto prodaju uramljene fotografije i postere tamo po holovima, ili u radnjama vrste merkur, forma ideale i sl. uramljeni slicni posteri kostaju od 1200 do 3500-4000. a vidi i limundo.
ToniAdams Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 il skini u visokoj rezoluciji pa printaj :)
notenoughreasonsforclaire Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Zavisi od krkljanca na uglu Svetogorska/Takovska i kolika je pizdarija u Kneza Miloša, ali računaj jedno po sata... zaobiđi špic i tamo si za 15 minuta maxHvala und hvala :). Idemo dalje: mapa/plan grada Varšave mi treba. Ima li gde to kupiti (napomena: gled'o na ulici, u Platou i tamo gde prodaju stranu štampu, ali nemaju)?
gospa buba Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) treba mi ona pozadina za desktop sto izgleda kao shustikla preko televizora. nestade mi juche iz nichega, nanu joj...tj jel ima neko, mislim da je bilo kodnas, tj na pppu negde Edited December 2, 2011 by thermal bug
Matilda Ivancic Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) ... Edited December 3, 2011 by Matilda Ivancic
stoka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Imam jedno laičko pitanje: Da li majstor može da nareže kljuć na osnovu otiska u vosku ili nekom drugom materijalu ili mora da se donese original ključ?
Kelt Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 jel postoji negde mašinsko čišćenje lešnika, ne mogu više smučilo mi se, ima još par kila
Recommended Posts