notenoughreasonsforclaire Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Majstor-specijalista za bojlere se traži. Ovaj gazdaricin (bojler, je l'te) mi je nešto sumnjiv, a pošto se ič ne razumem u iste, prepuštam to stručnijim rukama. Dakle, dobar, siguran i ne previše skup.
Tale Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Savet: odeš do najveće radnje koja prodaje delove i tamo dobiješ preporuku.
Idioteque Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Da li sluičajno negde u Srbiji ima da se kupi ovo:Ako ne, onda gde najbliže? Nadao se da ću naći u frišopovima, al nema. :( Prilično je bitno pošto mi se čini da mi je to omiljeni slatkiš ever!
Dr Arslanagić Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 video sam ja na buvljaku, tezge uz ogradu ka Jurija Gagarina.
Idioteque Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Zezaš? Ja to tražim mesecima po kojekakvim frišopovima, a bio sam za to vreme deset puta na buvljaku! BTW, probajte ljudi, boles' od slatkiša!
Dr Arslanagić Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 siguran sam da sam video, ja tamo nabavljam samo što nekad ima, nekad nema, snabdevanje nije redovno.
slepa živana Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Da li sluičajno negde u Srbiji ima da se kupi ovo:ovako se ne piše štark :lol:lepo deluje.samo je pitanje da li može da se preživi cela kesica.
goofs Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Zna li ko gde mogu da nabavim papirus, ili neku drugu slicnu vrstu podloge za piskaranje, recimo kora od drveta?
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 de da nadjem najjeftinije kolor stampanje u gradu?kvalitet nije najbitniji, cca 150 strana?
pt 2.0 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 imas u milenijumu u podrumu tamo gde je nekad bio slic krojacica suzana, ta koliko znam radi prepravke za boss, to bi trebalo da znaci da je dobra, a opet nije skupa ko da radi za boss.hvala, cmrljo :)
Idioteque Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 video sam ja na buvljaku, tezge uz ogradu ka Jurija Gagarina.Neeeemaaaaaa! Al reče čovek da će poterati u sledećoj turi.Ako neko spazi negde u međuvremenu...
hazard Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pitanje:postoji li bioskop u Beogradu za koji je moguce 1 ili 2 dana unapred kupiti karte za odredjenu projekciju, preko interneta?
nera Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 (edited) pitanje:postoji li bioskop u Beogradu za koji je moguce 1 ili 2 dana unapred kupiti karte za odredjenu projekciju, preko interneta?Probaj sa Tuckwood-om, ja videla na njihovom sajtu da moze pre nekog vremena...edit: http://www.tuck.rs/cms/view.php?id=150Jedva nadjoh ovu stranicu posto im je sajt kriminalan mada i dalje ne kapiram kako kupiti karte osim ako nije fora da kad se registrujes dobijes tu opciju... Edited November 28, 2011 by nera
Matilda Ivancic Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kolko ima km od centra bg do jajinaca?
ToniAdams Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 a to ti oma iza banjice, ne moz biti puno.
Recommended Posts