placenik Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 (edited) Jel zna neko gde u Beogradu mogu da kupim kvalitetnu peglu bez paru? Edited November 4, 2011 by placenik
Matilda Ivancic Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Beokeramika u Jurija Gagarina, Kuba u Zemunu u Cara Dušana, Metal-Coop Tošin bunar, Diplon na Altini.Trebaju ti pločice ili nešto drugo?hvala. plocice, ali ne meni tako da ne znam nista detaljnije
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mislim da sam vidjao nesto slicno u Uradi se sam, ili je to bilo u Merkuru
Skyhighatrist Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) Gde mogu da se nađu makete (da ne kažem igračke) sledećih automobila:- Reno 4- Škoda Felicia- Seat Ibiza i- Honda accordE-BayRenault 4LSkoda Fabia WRCSeat Ibiza WRCHonda AccordJel ima ovo po radnjama da se nađe? "Derma" u 7. jula, odnosno Kralja Petra 57 Edited November 5, 2011 by historian
Matilda Ivancic Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 u bulevaru isto bilo, radnja nesto pre pravnog s desne strane s raznom zaplenjenom robom
Pera Zeka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jel zna neko gde u Beogradu mogu da kupim kvalitetnu peglu bez paru?i za najjednostavniju peglu ti trebaju pare...
Isis Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ovo za busenje rupica ima i u majstorskoj radnji u cvijicevoj, nize l&k
Аврам Гојић Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 sta mislite, kako staviti olovke u nozdrve tako da a) stoje, b) ne boli
slepa živana Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 sta mislite, kako staviti olovke u nozdrve tako da a) stoje, b) ne bolisad sam probala. samo se zavuku i stoje bez problema, ne boli. doduše imam prilično male nozdrve. ako su tvoje šire, probaj sa tiplovima.
Аврам Гојић Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 sad sam probala. samo se zavuku i stoje bez problema, ne boli. doduše imam prilično male nozdrve. ako su tvoje šire, probaj sa tiplovima.odlično. gaće na glavi će stajati bez problema. sad ostaje pitanje britanske uniforme, ali improvizovaću nešto
slepa živana Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 odlično. gaće na glavi će stajati bez problema. sad ostaje pitanje britanske uniforme, ali improvizovaću neštoništa neću da te pitam. to što radiš to je tvoja lična stvar.
zorglub Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ništa neću da te pitam. to što radiš to je tvoja lična stvar.
darling Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 gde se u beogradu kupuju duvan cvarci? kako da prepoznam da je duvan cvarak dobar bez da probam?boja, rastresitost, cena?
Recommended Posts