Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Za kutije preporučujem da obiđeš nekog od veletrgovaca računara i opreme - delovi se pakuju u nerazbucive kutije koje su idealnih dimenzija za pakovanje stvari za selidbu.Provereno. I dalje držim u šteku 7-8 komada.

Posted

kojim prevozom od tv pink do ade ciganlije?

Posted

Trolom do kanadske ambasade pa tamo bus.

Posted
bolji sekndhendovi (pogledaj: ćošak 27. marta i dr Dragoslava Popovića;
mislim da nije D. Popovića (na tom ćošku su Intesa i Višnjica) nego sledeća , Stanoja Glavaša.
Posted

Iz nekog razloga odjednom je iz radnji nestao duvan za zavijanje. Da li neko zna sigurno da negde ima (ne lulaš)? Javljajte, izgiboh sa ovim natopljenim filterfabrikatima.

Posted

po hiljaditi put Gavran pasaz izmedju cika Ljubine i K. Mihajlove :) a skoro siguran sam da ga ima i u Trafikama

Posted
bolji sekndhendovi (pogledaj: ćošak 27. marta i dr Dragoslava Popovića; u maloj Piramidi, odmah do pijace u bloku 44; u Prizrenskoj; na ćošku Sarajevske i Birčaninove; na ćošku Kraljice Natalije i Kneza Miloša; u Brankovoj).pogledaj i na limundu.
hvala
Posted

Zna li neko gde u Beogradu mogu da se kupe najobičnije staklene flaše (0.75 litara, 1 litar)? Blagodarim.

Posted

Bila je u Piramidi neka Green-eko-nešto firma koja prodaje flajke i tegle...

Posted

Bio danas u Uradi Sam, nema. Skoknuću do Piramide da vidim ima li tamo, hvala.

Posted

Zna li neko gde mogu da nađem sendvič sa slike:8540.jpg

Posted
a skoro siguran sam da ga ima i u Trafikama
E pa nema - ni u jednoj. Kažu dobavljači trt, mrt, a ni Gavran nije plivao u raznovrsnosti duvana za pušenje, njegov asortiman je pretežno lulaški, pa verujem da je i tamo nestalo. Voleo bih da ima neka zabačena trafika sa zaostacima