Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

treba mi paravan. treba da bude visok 2.20 i toliko otprilike sirok, lagan. razmisljam da trazim da se naprave ramovi i da se na njih zategne platno, tako bi bio lagan, ali ako neko slucajno zna gde mogu da se kupe paravani, recitehttp://www.kika.com/rs/katalog/m/dekoracija-i-rasveta/artikli-za-uredenje-doma/dekorativni-artikli/12266319/proizvodi-za-dekoraciju-borneo-157011/

Posted (edited)

Paravane sam vidjala po onim prodavnicama sto prodaju robu iz Indije, ima i jedna velikoprodaja na novosadskom putu posle Metroa, tamo je neko stalno snizenje 40-60% (al su im i cene malo dignute).Vidjala takodje kod Kineza u 70 bloku.Al cini mi se da su malo glomazniji i ne tako lagani.

Edited by puella
Posted (edited)

molim vas,treba mi neko u Novom Sadu ko ima industrijsku mašinu za šivenjeili da probam kod kožara ili krznara i gde njih ima? :unsure: treba da mi se prošije gurtna na sistemu veza,dve kockice od po 2cmx2cm sad sam pokušala sama ali se plašim da ja to ne mogu tako čvrsto da prošijem a ipak,život je u pitanju :(

Edited by ivy
Posted
molim vas,treba mi neko u Novom Sadu ko ima industrijsku mašinu za šivenje
idi kod tasnara, oni to rade.
Posted

ipak sam sama..iglu gurala naprstkom a izvačila kleština..to je grudna kopča,ona i ne trpi neke sile..videćemo.. staviću vas u testament :fantom:

Posted

Kad ste već smorili ceo forum jebenim indeksima, ajde makar da bude neke koristi od toga - gde se i kako može naći ona ugostiteljska plotna za spravljanje? Ili će poslužiti i običan električni štiljro sa ravnom pločom?

Posted (edited)
Kad ste već smorili ceo forum jebenim indeksima, ajde makar da bude neke koristi od toga - gde se i kako može naći ona ugostiteljska plotna za spravljanje? Ili će poslužiti i običan električni štiljro sa ravnom pločom?
džaba ti plotna kad to neće biti novosacki Majin index.edit: gril tiganj odradio posao Edited by maheem
Posted

Gde u Novom Sadu moze da se overi kopija dokumenta?

Posted
džaba ti plotna kad to neće biti novosacki Majin index.edit: gril tiganj odradio posao
Pazi, ja to bez šunke. Ti mi odgovaraš za tiganj.
Posted

ako je overa diplome zbog zaposlenja ili nastavka studija, trebalo bi da je besplatna