cmrlj Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ispravite me ako sam nesto masila. surak je zenin brat, surnjaja njegova zena; svastika je zenina sestra, pasenog njen muz; zaova je muzeva sestra, ko je njen muz?
sherman Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) ona je neudati lezbo Edited October 14, 2011 by sherman
cmrlj Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ona je neudati lezboodlicno, ostace tetkin stan nasoj deci :D
dunja Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ispravite me ako sam nesto masila. surak je zenin brat, surnjaja njegova zena; svastika je zenina sestra, pasenog njen muz; zaova je muzeva sestra, ko je njen muz?zaboravila si jetrvu
cmrlj Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) zetozbiljno. mojoj ujni je moj tata zet.ali ujna je od zene brata zena. ona je tvojoj mami moguce zaova, pa joj je njen muz brat. ali sta je tatine sestre muz tvojoj mami? malo sam pila, ako nista ovo nema smisla, ne zameri :D Edited October 15, 2011 by cmrlj
sherman Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ali ujna je od zene brata zena. ona je tvojoj mami moguce zaova, pa joj je njen muz brat. ali sta je tatine sestre muz tvojoj mami? malo sam pila, ako nista ovo nema smisla, ne zameri :D ovo je nesto najkomlikovanije sto sam procitao u skorije vreme i trebalo bi mi par sati da razaznam ko je tu koga
maheem Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 ovo je tema: gde da nađem zaovu? kako se zove?
MayDay Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 ali ujna je od zene brata zena. ona je tvojoj mami moguce zaova, pa joj je njen muz brat. ali sta je tatine sestre muz tvojoj mami? malo sam pila, ako nista ovo nema smisla, ne zameri :D pa tatine sestre muz je mojoj mami isto sto i moj tata mojoj ujni! zato sam tako i napisala.moja ujna ima muza, mog ujaka, koji ima sestru (moju kevu) i njen muz je moj cale.samo sam ti translirala odnose.
stoka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zna li neko gde u Begišu može da se nađe jeftina kosa klupa za trbušnjake do 5-6 soma dinara? Hvala unapred ...
mraki Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zna li neko gde u Begišu može da se nađe jeftina kosa klupa za trbušnjake do 5-6 soma dinara? Hvala unapred ...imaš ovde raznih. ova recimo
Recommended Posts