MayDay Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Kelerman, naravno. Pa sto praznih mesta, pa Meldrik.Moj tzv. zivot, daa! ja zurila kuci iz skole kad sam isla popodne. Mojoj drugarici mama dala da se ofarba u tamno crveno i osisa na taj duzi paz ko Andjela Cejs. A volela sam i Heartbreak High, ali to je za malo starije, ha? E, a zar deca do petog razreda ne pocnu vec da uce engleski?Aaaaaaa! Seres da i ti u Kelermana?! Pa odmah posle u Meldrika...:D :D :DJa zaista nisam gledala ni 'Put za Ejvonli', niti 'Moj takozvani zivot'. Hartbrejk haj jesam.
sailorman Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Aaaaaaa! Seres da i ti u Kelermana?! Pa odmah posle u Meldrika...:D :D :DJa zaista nisam gledala ni 'Put za Ejvonli', niti 'Moj takozvani zivot'. Hartbrejk haj jesam.Kelerman je odlican fraer, tu nema sta.
ToniAdams Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 ja se lozio na misel forbs u houmsajdu, i jos uvek.
eye of the beholder Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 (edited) ako je izgovor problem, probaj sa audio knjigama, tu je tek pravo bogatstvo.a ima i efekta, tj bilo ga je kod dece - zapisuju (kao) fonetski, u stvari ono kako cuju da se izgovara, pa se na tome vezba. jes da je metod malo zastareo u danasnje doba, ali vredi probati.imaš li neko (posebno) mesto odakle "kupuješ" tu vrstu knjiga? Edited October 13, 2011 by eye of the beholder
*edited by mod Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Iste radnje koje drze serije i filmove drze i audio knjige. imaju i odvojene pretrage samo za to.
Kayser Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Iste radnje koje drze serije i filmove drze i audio knjige. imaju i odvojene pretrage rafove samo za to.
cmrlj Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 slep sam!pomagaj te!ko te terao da drkas toliko.
sherman Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 (edited) ko te terao da drkas toliko.od drkanja se sushi kicma a ne slepi... Edited October 13, 2011 by sherman
Alphons Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 to sa sušenjem kičme je babska priča. istina je da od drkanja dlakave dlanovi.
Lezilebovich Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 ja se lozio na misel forbs u houmsajdu, i jos uvek.+ iljadu
eye of the beholder Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) ako je izgovor problem, probaj sa audio knjigama, tu je tek pravo bogatstvo.a ima i efekta, tj bilo ga je kod dece - zapisuju (kao) fonetski, u stvari ono kako cuju da se izgovara, pa se na tome vezba. jes da je metod malo zastareo u danasnje doba, ali vredi probati. imaš li neko (posebno) mesto odakle "kupuješ" tu vrstu knjiga? Iste radnje koje drze serije i filmove drze i audio knjige. imaju i odvojene pretrage samo za to.Ocigledo ne kupujemo u istim prodavnicama :(ko te terao da drkas toliko.Sta i koliko ja radim u moja 4 zida - moja stvar :D:bezosudjivanja: Edited October 14, 2011 by eye of the beholder
ducca Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) u, heartbreak high je bila vrh serija. +1Htedoh bas to da preporucim. Posto je ucenica u pitanju, mozda i Gossip Girl bude legla + Ne mogu da pojmim cinjenicu da se iko moze loziti na Kelermana, tek Meldrika Uz svo duzno postovanje ali gospode boze :P A da priupitam i ja nesto - gde da nadjem nekakav ulozak ili postavu za koznu jaknu, ako takvo neto postoji uopste. Takodje trebala bi mi neka tanja jakna (ili prsluk) sa kapuljacom (mada ne mora) koji moze da se nosi ispod malo tanjeg kaputa... Edited October 14, 2011 by ducca
luba Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ocigledo ne kupujemo u istim prodavnicama :(evo ti ovde legalno za dzabe malo klasika, a kod gusara i djavola samo ukucaj audio books i samo ce ti se kasti.
Recommended Posts