darling Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 imaš bolje?to nije dovoljno dobar razlog da kupim vreme, a secam se kao da je juce bilo kad sam kupila prvi broj vremena, secam se cak i naslovne strane. vreme je bilo moja strast, al ima tri i po godine kako ga ne kupujem. samo ponekad me strecne kad vidim naslovnu stranu s milkom forcan, na primer. rastuzim se. cetvrtkom ujutru odem na www.vreme.com da sto pre procitam ljubu zivkova. to je moja i vremenova poslednja preostala veza.
banatjanin Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 jbg, meni jeste. moram nešto. pritom, mene nije pustilo, a sa druge strane, u dobroj meri te razumem.
nbg4ever Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jel zna neko gde ima Erdalove kreme u beloj boji? Dakle, ne neutral vec bas bela.
Skyhighatrist Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 cetvrtkom ujutru odem na www.vreme.com da sto pre procitam ljubu zivkova. to je moja i vremenova poslednja preostala veza.+1Da nema Ljube, mogli bi da ga ugase a da i ne primetim. A bio sam i pretplatnik.
cartman Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Da li neko zna da li u Srbiji moze da se nadje negde Snuggie cebe?
Hamlet Strašni Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ne, ali sada i mene zanima gde moze da se nadje
darling Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 (edited) je l to cebe s rukavima? ako jeste, to sam videla u nekom telesopu, topsopu, al nisu bila nekog kvaliteta, i neraspakovana su vec bila ucebana. Edited October 3, 2011 by darling
cartman Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 To je to cebe ali izgleda da ga nema vise na Topsop sajtu...
Hamlet Strašni Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 E drugari, treba mi pomoc.Da li imate ideju gde moze da se nadje neki templejt formulara za evaluaciju i evidenciju projekata.Ono, odrzava se seminar ili obuka ili tako nesto, pa da se ucesnici evidentiraju i daju misljenje o dogadju kome su prisustvovali/ u kome su ucestvovali.
le petit nicolas Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 E drugari, treba mi pomoc.Da li imate ideju gde moze da se nadje neki templejt formulara za evaluaciju i evidenciju projekata.Ono, odrzava se seminar ili obuka ili tako nesto, pa da se ucesnici evidentiraju i daju misljenje o dogadju kome su prisustvovali/ u kome su ucestvovali.druze hamlete,tih formulara ima ko sase po netu. npr.ako cesce radite obrazovne programe mozda vredi platiti neku sicu i koristiti surveymonkey, na primer.poz
*edited by mod Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Da li neko zna da li u Srbiji moze da se nadje negde Snuggie cebe?Kupi bade mantil i okreni ga naopako.
Hamlet Strašni Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 (edited) ^^Hvala puno!!! Edited October 4, 2011 by Hamlet Strašni
Sara Goldfarb Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 gde da nađem skidač boje za kosu, a da nije kod cvrleta na slaviji? i koliko to košta?
Recommended Posts