Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Ima dva prikljucka za usb (data i data+power). Probo sve varijante, jedan, drugi, oba, nijedan :P . Ne vredi. Zasvetli sijalicka i ugasi se. Nece da se otvara na dugme, samo sklocne. S druge strane u manualu pise da ako nema dovoljno struje da se prikljuci na struju prikljuckom koji ide u njega. I ima rupica u koju se ubacuje prikljucak, samo prikljucka nema <_< Pa ga sad trazim po bgu...

Posted

Ja sam samo s takim imo posla, turiš jedan USeBe, pa ako nej da svetli, turiš i drugi, pa oće.A i jebemliga šta ti je "priključak". Ako je neki iole standardan adapter glede voltaže i strujaže, sa manjeviše standardnim đekom, reko bih ti da viš ovdi.No, sumljam da ti je to od koristi, zvuči kao da je nešto nebaštipski.

Posted

@ShanjanBila je neka prodavnica u trznom centru iza pijace u bloku 44 (TC izmedju pijace i doma zdravlja mislim da se zova Kula)a zove se Kanibal ( :ph34r: ) i drze sve moguce kablove.Nadam se da je prodavnica jos uvek u zivotu pa ako ti je blizu svrati.

Posted
@ShanjanBila je neka prodavnica u trznom centru iza pijace u bloku 44 (TC izmedju pijace i doma zdravlja mislim da se zova Kula)a zove se Kanibal ( :ph34r: ) i drze sve moguce kablove.Nadam se da je prodavnica jos uvek u zivotu pa ako ti je blizu svrati.
Kanibal je sada u TC Piramida na prvom spratu, tamo gde su nekada bila neka odela (od stepenica desno, velika prodavnica sa leve strane). Imaju i svoj servis + hiljade i hiljade kablova ...
Posted

Ako su bebi male, pitaj Ljilju Srpkinju tj. njenog komšiju :)

Posted
Gde u gradu ima malih, maleckih starki?
Nisu više tako retke kao nekada.U Balkanskoj, prodavnica koja drži starke već hiljadu godina (sa desne strane gledano iz pravca Terazija). Ima ih i u Converse outletu Nova Galenika (BN Boss, Tehnomanija, itd...)
Posted (edited)
gde da nađem tregere ?
Videla sasm ih u izlogu jedne od radnji u TC Piramida (glavna zgrada, ne one male ispred).Otišla u Piramidu posle 200 godina, mnogo ofucano. Izgleda kao skup šnajderaja na licu mesta, po radnjama se razvlače konci, restlovi, vunice, miris ulja za podmazivanje mašina za pletenje i šivenje, sijalice od 40 w. U sledećoj radnji frakovi, cilindri, ljubičasta i siva lister odela. Interesantno, nema nijednog neljubaznog trgovca. Edited by halloween
Posted (edited)
Ima dva prikljucka za usb (data i data+power). Probo sve varijante, jedan, drugi, oba, nijedan :P . Ne vredi. Zasvetli sijalicka i ugasi se. Nece da se otvara na dugme, samo sklocne. S druge strane u manualu pise da ako nema dovoljno struje da se prikljuci na struju prikljuckom koji ide u njega. I ima rupica u koju se ubacuje prikljucak, samo prikljucka nema <_< Pa ga sad trazim po bgu...
Utakni kabl u taj "data+power" pa probaj sa uštekavanjem u sve USB na kompu.Kod nekih notebook-ova USB nisu namenjeni i za napajanje (preko određenog nivoa snage), dok bi kod klasičnih desk-top varijanti trebalo da radi. Edited by cika tale
Posted (edited)

Zene, treba mi neka trenercica, jedna od onih za yogu/pilates. Kupila zimus napolju jednu od onih sto su stegnute oko pola listova, a nisu visoke do struka nego imaju siroki elasticni pojas na kukovima, najudobniji komad odece ikad. Ako ste videli nesto slicno, pliz javite. I naravno da ne kosta bubreg i parce jetre.

Edited by fluffer
Posted (edited)

je l video neko u beogradu da se prodaje donji ves proizvodjaca galeb iz omisa?(u merkisu je bilo, ali vise nema)

Edited by darling
Posted

neam pojma, ali bas cu da reklamiram malo galeb.gospodja majka uzela u galebu (ali u h novom) polo haljinu po nekoj bas pristojnoj cijeni. sasvim fina haljina. i muske mornarske majice (dug rukav, okrugao izrez) su super. zao mi sto nema zenskih identicnih modela, no su sve iskomplikovane ili u dezenu ili glupavim izrezom.neki modeli majica i haljina su krupno tkani, sto je bezveze. ves ne znam kakav je.nego, u stvari sam dosla da pitam, kolko kosta koža u dermi? kvadrat, ili koja je vec mjerna jedinica.

Posted
nego, u stvari sam dosla da pitam, kolko kosta koža u dermi? kvadrat, ili koja je vec mjerna jedinica.
reci kakva koza, prolazim ja tuda danas pa cu da ti proverim.