ordi Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tockici za tus kabinu. gde to ima da se kupi i da li neko pravi?
jms_uk Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Da li postoji neka radnja koja prodaje polovnu belu tehniku [specificno ves masine] i da moze da se plati karticom?
Isis Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 (edited) tockici za tus kabinu. gde to ima da se kupi i da li neko pravi?to najbolje da odes tamo gde ste kupili tus kabinu i da trazis. oni ce ti vec reci kako stvari stoje. moji su tako uradili, objasnili koji model i ovi narucili posto iz nekog razloga ne drze na zalihama. Edited September 25, 2011 by Isis
cmrlj Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tockici za tus kabinu. gde to ima da se kupi i da li neko pravi?verovatno ima u dermi u kralja petra, tamo ima sve.
Alphons Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tužno.. a svinjokolj, konji, muža krava, skupljanje jaja, valjanje po senu?ja sam jednom gledao kako kastriraju jarca. beat that!
dunja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ima u podzemnom prolazu kod terazija, od hotela moskva, u jednoj radnji gde prodaju carape i tako to. al te tamo nisu neki quality... ne znam za neka druga mesta.
kapetanm Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Da li postoji neka radnja koja prodaje polovnu belu tehniku [specificno ves masine] i da moze da se plati karticom? http://www.cbt.rs/info/8/
dunja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Alphons je too cool da bi igrao tango, on vozi bord i to fristajl, remember <_<
Alphons Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tango tregeri? ma tregeri za ćaleta, nema tog kaiša koji može da stavi trenutno. sledeći korak su ili tregeri ili gajtan od roletne, Obelix style.Alphons je too cool da bi igrao tango, on vozi bord i to fristajl, remember <_<2 leve noge su plus kod borda, ali minus kod plesa
dunja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 2 leve noge su plus kod borda, ali minus kod plesa :(nikad onda ja neću naučiti da bordam kao ti :(
MachineGunEtiquette Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bil Brajson u "Izgubljenom kontinentu" kaže o tim lampama, citiram, "viđao sam sjajnije insekte".Ene koincidencije, to i "Made in America" i oću da čitam, izmeđostalog.@ostali: Jeste, dobio sam instrukcije već za buvljak, kineze, limundo... dobro, ondak možda samo stonu prebacim obnoć pored kreveta, no me mrzi da se akam vazda s kablovljem, pa zato priupitah.Fala svima, u svakom slučaju. A ako ima neko da se izrazito ili manje izratizo pohvalno izrazi o ovim štipavicama ili nekom drugom praktičnom vidu osvetljavanja literature, nek baci svetlo i sa druge strane na problematiku, znam da vi neće pasti teško. :D
Shan Jan Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Gde mogu da nadjem prikljucak za struju za punjenje eksternog dvd-rezaca? Moj prahistorjski Komp mi nema dovoljno struje.Probao sam u tehnomaniji i big bangu al nemaju.
MachineGunEtiquette Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kaki ti je taj eksterni, fura neki adapter, nemere se napojit preko USB-a?
Recommended Posts