DarkAttraktor Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 gde ima da se kupe jeftini prazni DVD-i i CD-i ?u prolazu ispod doma omladine, poskupeli, pa bi sad u inat iso i u bubanj potok ako ima PRINCO za 14 din.
*edited by mod Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Gde prodaju Mocart kugle u Beogradu?
renne Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 MerkatorSent from my GT-I9000 using Tapatalk
jimi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Hvala svima za informacije za pijanino. Raspitujem se za braticinu. Da li pomaže ako se umesto obične stavi štedljiva sijalica? Možda ona manje greje.Verovatno ce tako da bude ali moram prvo da ga namontiram. Ovih dana kad god krenem u montazu zbog neceg ne bi trebalo da se iskljucuje glavna sklopka a smracuje se vec u 7 sati. Koliki bese odnos, 10W stedljiva = 60W stara ili kako vec?
nbg4ever Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 MerkatorSent from my GT-I9000 using TapatalkDa, naravno. Nisam znao da je to problem naci.Pogledao sam i cene za kugle, od 600-1200, a imaju i talere i neka srca.
*edited by mod Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Nisam ni mislio da je problem nego treba da kupim to za poklon a nejedem ih pa rekoh da proverim umesto da lutam. Hvala za info idem tamo prvom prilikom kada predjem na NBGD stranu.
cmrlj Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Nisam ni mislio da je problem nego treba da kupim to za poklon a nejedem ih pa rekoh da proverim umesto da lutam. kupi ferero rodzer.
eoten Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hvala svima za informacije za pijanino. Raspitujem se za braticinu. Verovatno ce tako da bude ali moram prvo da ga namontiram. Ovih dana kad god krenem u montazu zbog neceg ne bi trebalo da se iskljucuje glavna sklopka a smracuje se vec u 7 sati. Koliki bese odnos, 10W stedljiva = 60W stara ili kako vec?Piše na kutiji kojoj snaga obične je konkretna štedljiva ekvivalent. Po mom utisku malo dodaju u korist štedljive.Zašto se bojiš da će se luster zapaliti, zapaljiv materijal ili tanke žice?
*edited by mod Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 kupi ferero rodzer.To cu sebi da kupim.
halloween Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Piše na kutiji kojoj snaga obične je konkretna štedljiva ekvivalent. Po mom utisku malo dodaju u korist štedljive.Zašto se bojiš da će se luster zapaliti, zapaljiv materijal ili tanke žice?Da se ne zapali papir. Na uputstvu za montiranje piše koji prečnik papirnog lustera odgovara maksimalnoj jačini sijalice. Meni je bio u kuhinji jedno vreme, ali nisam umela da ga nakačim kako treba, smetao mi je i na kraju sam ga skinula.
eoten Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Da se ne zapali papir. Na uputstvu za montiranje piše koji prečnik papirnog lustera odgovara maksimalnoj jačini sijalice. Meni je bio u kuhinji jedno vreme, ali nisam umela da ga nakačim kako treba, smetao mi je i na kraju sam ga skinula.U tom slučaju štedljive lampe su rešenje, ništa ne može da se zapali od njih.
nbg4ever Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Gde na nbg-u da kupim neki obican, jeftin autolak, za svrljanje po zidovima?
Shan Jan Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 U farbarskim radnjama? I sam da kazem da sam nasao pantalone za sebe. Bile najveci broj u radnji :D Al za caleta jos nista, tako da i dalje stoji pitanje ako neko zna za nas elegantno popunjene :)
Recommended Posts