Lynn Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ima u apotekama Miradent 1.5mm precnika impregniran okrugao.
Alphons Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 jel postoje baterije koje su debljine AA a dužine AAA baterija ?
aram Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 4.5-V, D, C, AA, AAA, AAAA, A23, 9-Volt, CR2032 i LR44reklo bi se da ne postoje
Matilda Ivancic Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 (edited) ... Edited September 14, 2011 by Matilda Ivancic
Alphons Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 hvala, to će pomoći! (mada su ovo baterije za daljinski, 99% sam siguran da se keva zajebala i da su u pitanju AAA baterije. No, hvala, svakako :) )
đorđe geprat Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ono sto meni zanima je gde mogu da recikliram stari akumulator od automobila? Trazio sam nesto po netu ali nisam mogao bas da nadjem...na surčinskom putu, kod ledina ima prodavnica akumulatora sa sistemom staro za novo. ako misliš na tu vrstu reciklaže.....
Sara Goldfarb Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 U Krašovoj prodavnici na Zelenom vencu (pijaca) uvek ima.nema.
jimi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Samo da javim da sam kupio luster za 150 din, malo je manjeg precnika pa se nasdam da ga sijalica nece zapaliti.Imam i novo pitanje: Gde se kupuju pijanina, Petrof ili nesto slicno?
Töölönlahti Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Hoćeš novi ili polovan? Zašto ti treba?Pitanje ti je u stilu "e, a gde se kupuju kola?" :)
kapetanm Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Samo da javim da sam kupio luster za 150 din, malo je manjeg precnika pa se nasdam da ga sijalica nece zapaliti.Imam i novo pitanje: Gde se kupuju pijanina, Petrof ili nesto slicno? Ima ovde, a i na mnogim drugim mestima
jimi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 U Mitrosu sam bio pre neki dan i nemaju mnogo robe a ovi sa sajta su preskupi. Pomenuh Petrof kao standard za domace uslove a ne mogu da izguglam ima li neki uvoznik za nase trziste posto dobijem previse rezultata za oglase.
ajgor Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 (edited) Ima ovde, a i na mnogim drugim mestimaAko je verovati matičnom sajtu Petrofa, zvanični uvoznik za Srbiju je Harmonija u Pop Lukinoj. Edited September 17, 2011 by ajgor
halloween Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Samo da javim da sam kupio luster za 150 din, malo je manjeg precnika pa se nasdam da ga sijalica nece zapaliti.Da li pomaže ako se umesto obične stavi štedljiva sijalica? Možda ona manje greje.
Töölönlahti Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 U Mitrosu sam bio pre neki dan i nemaju mnogo robe a ovi sa sajta su preskupi. Pomenuh Petrof kao standard za domace uslove a ne mogu da izguglam ima li neki uvoznik za nase trziste posto dobijem previse rezultata za oglase.Pošto nećeš da kažeš šta će ti (za vežbanje, za ozbiljan posao, za dete, šta god), ali ti izgleda ne odgovaraju električne varijante i gledaš da ne pukneš baš mnogo za istrument...... možda bi bilo pametno da skokneš do par većih srednjih muzičkih ili do Akademije i pregledaš oglasnu tablu, ume da se desi da neko prodaje dosta očuvane instrumente. Nedostatak ovog pristupa je cimanje po tuđim gajbama da bi pogledao na šta liči to što se prodaje.
Recommended Posts