halloween Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Pomozite staroj gospođici koju su godine počele da sustižu i noge počele da otiču od vrućine i sedenja.Ima li gde da se kupi držač za noge, lagan prenosivi, koji liči na one u frizreskim salonima? Negde sam to videla na internetu, a moguće da je i na PPP pominjano.
eye of the beholder Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) neki servis za popravku usisavaca?Na početku Sinđelićeve ulice kod Kalenić pijace. Ne znam naziv prodavnice, znam da je velika i na izlogu piše "ne prodajemo kese za usisivače" - nalazi se sa leve strane kad kreniš ka "Bulevaru" Edited September 12, 2011 by eye of the beholder
Frank Pembleton Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 najbolje je da zoveš ovlašćeni servis proizvođača, a oni će te uputiti dalje.bio je servis slobode iz čačka u aleji gladnih (u zgradi iza jokića). oni su umeli da poprave sve tipove usisivača, ali ne znam da li još postoje.Ti su bili super onako "old skul" majstori.Bili. Isterali su ih ne postoje vise tu....
Nico Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 pa zato se secam celog slucaja, posto sam u to doba stalno citala kako je stevia jedini 'zdrav' (ili bar nestetan beskalorijski zasladjivac), pa mi nije bila jasna cela ujdurma ovde.e, ja nasla. ukucala "stevia srbija" u google i ispao sajt preko koga mozes da narucis steviu u svim mogucim oblicima, stevia.rsnije bas jeftino, ali stevia nikad i nije jeftina. mada, odmah sam cekirala cene na amazonu i tu je negde, nije sumanuto skuplja. eto, kome zatreba.
Lynn Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Pomozite staroj gospođici koju su godine počele da sustižu i noge počele da otiču od vrućine i sedenja.Ima li gde da se kupi držač za noge, lagan prenosivi, koji liči na one u frizreskim salonima? Negde sam to videla na internetu, a moguće da je i na PPP pominjano.Ako misliš na ovako nešto (kancelarijska varijanta)imaš recimo ovde. tzv. podmetač za noge.
Behemoth Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Imas i ovdeOno sto meni zanima je gde mogu da recikliram stari akumulator od automobila? Trazio sam nesto po netu ali nisam mogao bas da nadjem...
Lynn Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Imaš nešto ovde.Zvrcni pa vidi.Ćale je nedavno svoj odapnuti ostavio u servisu i dobio neki papir.
kim_philby Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 da li iko ima, na pozajmicu ili prodaju, protokole politart mudraca?ne kupuje mi se antisemitsko stivo bas od samih proizvodjaca istog.
Sara Goldfarb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 da li je i gde u beogradu moguće naći frankovu kafu?
Sara Goldfarb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 nije bilo kad sam poslednji put gledala.
halloween Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 da li je i gde u beogradu moguće naći frankovu kafu?U Krašovoj prodavnici na Zelenom vencu (pijaca) uvek ima.
Kelt Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 gde ima floss koji je okrugao (ne flat traka) i navošten, svuda se prodaju samo flat trake bez impregnacije
Recommended Posts