ljuttko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Gde u BG ima da se kupi papirni balon luster?Na buvljaku na nekoliko Ikea tezgi :) skuplja fensi varijanta. Kod Kineza u bloku 45 jeftino,isto to, ima u onom starom delu na spratu jedan veeeliki prostor sa tim kucnim potrepstinama i najvecim izborom svacega, u bukvalnom smislu te reci :D al lepo poredjano i sredjeno, nije na gomili
jimi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 koja je razlika u ceni? Da li se isplati ici kod Kineza u guzvu i dzumbus?Hvala na informacijama.
halloween Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 (edited) koja je razlika u ceni? Da li se isplati ici kod Kineza u guzvu i dzumbus?Hvala na informacijama.Imaš papirne lampione i u radnjama sve za 150 dinara, a i kod Kineza da ne ideš na N. Bgd ako ti nije usput. Nekolko lokacija po gradu:- Početak Sinđelićeve deo do Kalenić pijace (radnja sve za 150)- Ispod Vukovog spomenika, na uglu ul. Kraljice Marije i Ruzveltove, pored ulaza u kafanu (radnja sve za 150)- Bulevar kralja Aleksandra između Pop Stojanove i Bregalničke, kineska robna kućaCena svugde ista 140-150 din. Prečnik je oko 30cm. Viđala sam na nekim mestima i veće i manje, ali ne mogu da se setim gde.Iznad Đerma sa parne strane Bulevara imaš i Ikeinu prodavnicu sa ogromnim papirnim lampionima ali su oni oko 1600 dinara, ako ne i više. Edited September 9, 2011 by halloween
jimi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hvala na detaljnim informacijama ali mi je 30 cm malo, 40-45 vrsi posao da ne coravim uz sijalicu od 20 sveca. Nadam se da kod Kineza ima tolikih.
Nico Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Da li kod nas ima da se kupi Stevia zasladjivac u prahu i gde? Znam da ima u Hrvatskoj, ali nigde u Beogradu nisam uspela da nadjem.
rajka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 (edited) secam se da je pre par godina (mozda oko 2005) bila hajka na steviu i da se vristalo o tome kako to treba zabraniti, pa me ne bi cudilo da nema.edit: yup, here we go:Zabranjen 'Stevia oranž' Zabranu donosimo na osnovu analize Instituta za zaštitu zdravlja iz Novog Sada, u kojoj stoji da je ovaj proizvod higijenski neispravan, jer sadrži kod nas nedozvoljen aditiv steviu. Zabrana je trajna, odnosno važiće do eventualne izmene pozitivne liste aditiva, koja bi uključila i steviu među dozvoljene Edited September 10, 2011 by rajka
Nico Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 secam se da je pre par godina (mozda oko 2005) bila hajka na steviu i da se vristalo o tome kako to treba zabraniti, pa me ne bi cudilo da nema.edit: yup, here we go:Zabranjen 'Stevia oranž' FDA je dozvolio, http://www.naturalnews.com/News_000626_stevia_Truvia_FDA.htmlsamo nasima nije dovoljno dobra, mos misliti. hvala u svakom slucaju. :)
rajka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 FDA je dozvolio, http://www.naturalnews.com/News_000626_stevia_Truvia_FDA.htmlsamo nasima nije dovoljno dobra, mos misliti. hvala u svakom slucaju. :)pa zato se secam celog slucaja, posto sam u to doba stalno citala kako je stevia jedini 'zdrav' (ili bar nestetan beskalorijski zasladjivac), pa mi nije bila jasna cela ujdurma ovde.
Frank Pembleton Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Gde ima da se kupi ona najlon folija za pakovanje, ali ona sa vazdušnim komorama, na metražu.Ne nemam OCD da pucketam one komorice u njoj ;)
ajgor Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jel ima neki domaćkiji izraz, obzirom da je ovo prvi put da se susrećem sa izrazom kardigan u svom životu jbg. <_< ?Možda grešim, ali mi se čini da se ovaj komad odeće u zapadnijoj varijanti BHS-a zvao vesta, i obično bivao u paru sa "majicom" kratkih rukava od istovetnog materijala i boje.
mammy two shoes Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Možda grešim, ali mi se čini da se ovaj komad odeće u zapadnijoj varijanti BHS-a zvao vesta, i obično bivao u paru sa "majicom" kratkih rukava od istovetnog materijala i boje.ako je vesta u paru sa majicom onda se to zvalo set.ono na slici je džemper(vesta)kardigan je duži džemper na raskopčavanje i seže do polovine butina. obično se pravi sa džepovima.
Matilda Ivancic Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 neki servis za popravku usisavaca?
mammy two shoes Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 najbolje je da zoveš ovlašćeni servis proizvođača, a oni će te uputiti dalje.bio je servis slobode iz čačka u aleji gladnih (u zgradi iza jokića). oni su umeli da poprave sve tipove usisivača, ali ne znam da li još postoje.
Pera Zeka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) Ma bilo koji elektormehanicar, ako je stariji usisivac. Mislim da tih klasicnih servisa vise i nema. NA B.brdu u Pozeskoj ima ovlasceni za Gorenje. Ako je ovaj noviji buvljacki, bacaj i kupuj novi na akciji za 3-4 soma. Edited September 12, 2011 by Pera Zeka
Recommended Posts