Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Gde u BGD ima Antiperutin sampon da se kupi ? Nema ga u Liliju, nasla sam par komada u Disu, pa sad ni tamo nema.

je l čuo neko za domaći bend "tviter", mučim muke da ih pronađem pošto mi google izbacuje je li... twitter. Baš su našli koje ime da izaberu

ja nisam :(sta svirau?

ma otkud znam, treba za svadbu a malo sutra će da sviraju kad ne mogu ni da ih nađem. Navodno sviraju u kafeu "Frida", gde god to bilo

ma otkud znam, treba za svadbu a malo sutra će da sviraju kad ne mogu ni da ih nađem. Navodno sviraju u kafeu "Frida", gde god to bilo
Frida je valjda u Karađorđevoj, u Beton hali. Možda da probaš tako - pozoveš Fridu i pitaš ih jel sviraju tamo i da li imaju njihov broj ?

ofkors, nego nisam ništa na internetu mogao da nađem :) fala

jel to treba da cestitam, sinovce?:)

edit: našao

Edited by cika tale

Kelt kakav bend ti treba mislim sa kojom vrstom muzike?

ja zamisljam da je ovo neka renesansna. ono, slavuji chirpuju i tvituju...

sto, jel sviras? :Dja nudim vrhunske trubace, vrlo povoljno. profit ne uzimam, samo krkanje za dz na svadbi.

kakav je to bend koji nema svoj sajt ili bar myspace profil?!

jel to treba da cestitam, sinovce?:)
preuzeću poklon za mladence u tvoje ime ^_^
Eh... pristojnom. Venčava se induskinja sa našim čovekom ali neće serbian folk/pop nego nešto kulturiška. Sad ne bi tviter.

Da li ovako nesto uopste moze da se nadje u Srbiji?strawhat.jpg