Frank Pembleton Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jel ima negde da se nadje spisak imena nasih ambasadora, i prvih sekretara svih ambasada....
ajgor Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 (edited) Jel ima negde da se nadje spisak imena nasih ambasadora, i prvih sekretara svih ambasada.... Adrese ambasada i ambasadori Edited July 1, 2011 by ajgor
Frank Pembleton Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Adrese ambasada i ambasadoriTo sam probao ali mi trebaju ti "nize" osoblje....
Kelt Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?
gospa buba Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?u katastru, ali lepo koshta.
gospa buba Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 (edited) tampax sa aplikatorom?mislim da tampax ovde nema vec vekovima, a aplikator pogotovo! navodno ga prodaju oni sto uvaljuju olvejs, ali ja ne pamtim da sam videla. znachi, ob, bez aplikatora, to je tvoja sudbina u starom svetu!molim nazochne y hromozome da se uzdrze od nervnih slonova, necemo dugo diskutovat :P Edited July 1, 2011 by thermal bug
mammy two shoes Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?možeš da dobiješ fotokopiju osnove svog stana u arhivu grada na novom beogradu (kod kružnog toka). plaća se neka taksa i fotokopiranje.
Hamlet Strašni Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 možeš da dobiješ fotokopiju osnove svog stana u arhivu grada na novom beogradu (kod kružnog toka). plaća se neka taksa i fotokopiranje.ако је грађевинска дозвола послата у архив, ако је новија у архиви органа који је издао дозволу па је уз њу и пројекат (општина или град)
Matilda Ivancic Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?nemoj
Kelt Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 (edited) možeš da dobiješ fotokopiju osnove svog stana u arhivu grada na novom beogradu (kod kružnog toka). plaća se neka taksa i fotokopiranje. ако је грађевинска дозвола послата у архив, ако је новија у архиви органа који је издао дозволу па је уз њу и пројекат (општина или град)Ok hvala, samo da prvo utvrdim gde je. Valjda nije neka jeziva suma.Ghh, u arhivu nije pošto imaju online upit, a na sajtu opštine nema te stavke među ponuđenim uslugama. Jel da idem u deo za građevinske poslove i da tražim... kopiju plana jer mi treba za SketchUp? Jel imaju takvu uslugu? :) Edited July 1, 2011 by Kelt
yabadaba Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 (edited) Za arhiv moras da znas godinu gradnje (moze i priblizno), pozeljno je da imas jos neke inf. o zgradi (ko je gradio i sl.). Mislim da se čeka nedelju dana da nadju.Edit. Nisam siguran da im ovaj online upit bas radi, posto ne nalazi ono sto sam ja tamo vadio. Edited July 1, 2011 by yabadaba
Frank Pembleton Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja sad probao on-line upit za jedan stan P.toljatija i nista , verovatno to ne radi...
remedios Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Da li je negde moguće zameniti slomljenu bravicu na Samsonite koferu?
расејан Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 За кола, уместо радија, нешто што не хвата никакве станице, ал' прима флешку са мрз (eng: mp3) фајловима и има добру рндалицу (тј да их пушта заиста насумице а не да научим напамет која је следећа песма).Може и са некаквим минималним радиом, ако баш не може никако другачије. Увек могу да му не закачим антену.
Recommended Posts