July 1, 201113 yr Jel ima negde da se nadje spisak imena nasih ambasadora, i prvih sekretara svih ambasada....
July 1, 201113 yr Jel ima negde da se nadje spisak imena nasih ambasadora, i prvih sekretara svih ambasada.... Adrese ambasada i ambasadori Edited July 1, 201113 yr by ajgor
July 1, 201113 yr ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?
July 1, 201113 yr ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?u katastru, ali lepo koshta.
July 1, 201113 yr tampax sa aplikatorom?mislim da tampax ovde nema vec vekovima, a aplikator pogotovo! navodno ga prodaju oni sto uvaljuju olvejs, ali ja ne pamtim da sam videla. znachi, ob, bez aplikatora, to je tvoja sudbina u starom svetu!molim nazochne y hromozome da se uzdrze od nervnih slonova, necemo dugo diskutovat :P Edited July 1, 201113 yr by thermal bug
July 1, 201113 yr ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?možeš da dobiješ fotokopiju osnove svog stana u arhivu grada na novom beogradu (kod kružnog toka). plaća se neka taksa i fotokopiranje.
July 1, 201113 yr možeš da dobiješ fotokopiju osnove svog stana u arhivu grada na novom beogradu (kod kružnog toka). plaća se neka taksa i fotokopiranje.ако је грађевинска дозвола послата у архив, ако је новија у архиви органа који је издао дозволу па је уз њу и пројекат (општина или град)
July 1, 201113 yr ako hoću da dobijem građevinski nacrt svog stana (da ne premeravam sam) jel to mogu da izvadim u katastru ili opštini?nemoj
July 1, 201113 yr možeš da dobiješ fotokopiju osnove svog stana u arhivu grada na novom beogradu (kod kružnog toka). plaća se neka taksa i fotokopiranje. ако је грађевинска дозвола послата у архив, ако је новија у архиви органа који је издао дозволу па је уз њу и пројекат (општина или град)Ok hvala, samo da prvo utvrdim gde je. Valjda nije neka jeziva suma.Ghh, u arhivu nije pošto imaju online upit, a na sajtu opštine nema te stavke među ponuđenim uslugama. Jel da idem u deo za građevinske poslove i da tražim... kopiju plana jer mi treba za SketchUp? Jel imaju takvu uslugu? :) Edited July 1, 201113 yr by Kelt
July 1, 201113 yr Za arhiv moras da znas godinu gradnje (moze i priblizno), pozeljno je da imas jos neke inf. o zgradi (ko je gradio i sl.). Mislim da se čeka nedelju dana da nadju.Edit. Nisam siguran da im ovaj online upit bas radi, posto ne nalazi ono sto sam ja tamo vadio. Edited July 1, 201113 yr by yabadaba
July 2, 201113 yr Ja sad probao on-line upit za jedan stan P.toljatija i nista , verovatno to ne radi...
July 3, 201113 yr За кола, уместо радија, нешто што не хвата никакве станице, ал' прима флешку са мрз (eng: mp3) фајловима и има добру рндалицу (тј да их пушта заиста насумице а не да научим напамет која је следећа песма).Може и са некаквим минималним радиом, ако баш не може никако другачије. Увек могу да му не закачим антену.