May 29, 201113 yr aaaaa kakav saaajt ima i hiki sek koji zelim i jos gomilu stvari koje zeeliimmm :) :) hvala,hvala,hvala
May 29, 201113 yr Viđao ja neke fensi, kao gumirane, sa otvorom u sredini i štatijaznam čime još, uglavnom po raznim Najkovima, Ribocima i Intersportovima...edit: vidi ovde AAAAAAAAA FANJO CARE!AEROBIE PRO i taman da zamenim stari Wham O od 175g!vel'ko fala Edited May 29, 201113 yr by maheem
May 29, 201113 yr AAAAAAAAA FANDJO CARE!AEROBIE PRO i taman da zamenim stari Wham O od 175g!vel'ko fala Nemojte, ljudi, uobraziću se (фањо, ali nema veze ;) )
May 29, 201113 yr oprosti fanjo, uzbudio sam se znam da je bilo profi frizbija u Snajperu u bgu al ovo sad olakšava kupovinu :)ima i Eolo zmajeva (da ne kažem kita)
May 30, 201113 yr pa to,reci kakav sajt a i franjo je kralj sto nam ga je nasao a hocu i ja kajt ali nemam para sad za to :( Edited May 30, 201113 yr by ivy
May 31, 201113 yr Zna li neko, da li u Beogradu može da se kupi ogrlica sa hamsa hand priveskom, nešto poput ove na slici?
May 31, 201113 yr Zna li neko, da li u Beogradu može da se kupi ogrlica sa hamsa hand priveskom, nešto poput ove na slici?Pogledaj ovde. Kafić je u podrumu, a na ulazu tj. spratu je prodavnica sa izlogom, videla sam da imaju nakita sa hamsom.
May 31, 201113 yr http://en.wikipedia.org/wiki/Hamsablagodarim. sad setila, pishe i darel u aleksandrijskom kvartetu o otiscima dechjih ruku u plavoj boji iznad vrata kuce, protiv zlih sila...
June 1, 201113 yr Hvala, Halloween! Mnogo mi se sviđa izgled tog tzv. talismana, a što se tiče odbrane od zlih sila - ne bih znala kasti.