Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Imaš čamdžije, mislim da je 60 dinara po osobi.
Fala lepo
Posted

Kreditnim karticama (vizom i ameksom) ja placamby tapatalk

Posted

Pa onda mogu i sam da narucim <_<

Posted
Pa onda mogu i sam da narucim <_<
mozes, ali strahujem da ce te odrati carina, pa ce ti dara ispasti skuplja nego mera. ja za ovakve prilike imam druga u sloveniji, gde se ne placa carina na iznose do 150 eura. uvek ima neko ko ide il se vraca iz slovenije.
Posted

:)Trenutno sam u BIH, ovde carina ne postoji. Najveca posiljka mi je kostala nekih 300e i naplatili su samo 4.5 evra za neki carinski pregled.Bice da je Amazon rjesenje... a ja ih otpisao u startu posto sam mislio da ce smarati sa Paypalom kao Ebay.

Posted

čisto kao informacija:u višnjićevoj više ne postoji prodavnica savačega od kovanog gvožđa. parir na izlogu kaže da se lokal iznajmljuje.kome treba nešto od kovanog gvožđa:slučajno sam naleteo na jedan mali, skoro nevidljiv lokal u miloša pocerca izmeću sarajevske i kneza miloša. ako je zaključana, sledite uputstvo na vratima.

Posted

da li neko ima sliku pobesnelog maksa koju sten ima na zidu...ovako nesto samo da se vidi cela1304pressimage1.jpg

Posted
da li neko ima sliku pobesnelog maksa koju sten ima na zidu...ovako nesto samo da se vidi cela
mad+max+tumblr_kz3sez73Hw1qaczcfo1_400.jpg
Posted

mislio sam bas na ovaj poster iz south parka a ne sliku iz filma

Posted

Gde ima da se kupi/naruci fedora sesir ? ( pozeljno u beloj boji, sa crnom trakom )gray-fedora-hat.jpg

Posted
Gde ima da se kupi/naruci fedora sesir ? ( pozeljno u beloj boji, sa crnom trakom )gray-fedora-hat.jpg
Почивша фабрика шешира у Зрењанину још увек распродаје свој магацин. Оно што сам себи узео је тамније (један мрк, један тегет) и нешто ширег обода од праве федоре, ал' пошто су из одмах нашли то што сам тражио, нисам ни гледао даље. Може бити да имају свашта.
Posted

Kako da dođem do skripti za polaganje prijemnog ispita za Pravo u BG,jel' možda neko od Vas ima te skripte da mi pošalje?