Matilda Ivancic Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 partizanski film, mozda slovenacki, mozda se desava u sloveniji, mozda igra radko polic a mozda me i secanje vara, ima scena kad oni borave u nekoj kuci pa se jedan prikrade mladoj gazdarici od nazad i resi stvar sve lepeci testo\ kacamak koji je spremala po njenim dupetima. zna li neko o kom sef ilmu radi?
Venom Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Iskreno mislim da si ti jedina osoba na forumu koja bi to mogla da zna.
kapetanm Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 partizanski film, mozda slovenacki, mozda se desava u sloveniji, mozda igra radko polic a mozda me i secanje vara, ima scena kad oni borave u nekoj kuci pa se jedan prikrade mladoj gazdarici od nazad i resi stvar sve lepeci testo\ kacamak koji je spremala po njenim dupetima. zna li neko o kom sef ilmu radi? ovde pokušaj da pogađaš. pa iskombinuj sa partizanskim naslovima + ženskim ulogama tipa Mira Furlan, Neda Arnerić, itd koje su režiseri voleli da bacaju po senu
Ras Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 koliko košta kg puževa?u maloprodaji, na pijaci, u supermarketu, gde god da se to prodajene planiram da otvaram farmu
djeneralche Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 koliko košta kg puževa?u maloprodaji, na pijaci, u supermarketu, gde god da se to prodajene planiram da otvaram farmu Pitaj
Ras Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Pitajmisliš da hoće da ih proda (tako očišćene i smrznute)? :)
Kelt Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 jel ima neko jednogodišnju zalihu nekog magazina tipa blic plus i dnevnih novina? Ne znam jel proradila NBS.
Hamlet Strašni Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Narodna Banka Srbije?Sta ti treba, kursevi valuta?
Kelt Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Narodna Banka Srbije?Sta ti treba, kursevi valuta?narodna biblioteka <_< A možda bi bilo bolje da tražim pare nego časopise, samo što tek to nećete da mi date.
aram Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A možda bi bilo bolje da tražim pare nego časopise, samo što tek to nećete da mi date.you'll never know
Feindouno Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Da pitam i ovde posto su oni na shoppingu potpuno beskorisni.Naravno u obzir dolazi i bilo koji evropski sajt koji ne insistira na glupavom paypalu. Gdje da kupim Adidas Stan Smith II?Ovakve, mada moze i ona verzija sa crnom ili svjetloplavom bojom.Do sad sam ih (jedno 7-8 godina i 10-ak komada) kupovao po raznim radnjama u BG za neke 3-4 hiljade dinara ali sad ili ih nema ili kostaju 7-8 hiljada . Narucio bih s neta ali ne znam odakle, adidas.de je nabio cijenu oko 75e bez dostave, adidas.uk ih ima za 55 funti sto je relativno podnosljivo ali ne dostavljaju van ostrva... od ostalih sajtova samo koristim ovaj ali ih tamo nema
Аврам Гојић Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 munzeanci i ostali:kako preci do Velikog ratnog ostrva? ima li neke skeledzije koje to rade organizovano, ili kako vec?
darling Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Da pitam i ovde posto su oni na shoppingu potpuno beskorisni.Naravno u obzir dolazi i bilo koji evropski sajt koji ne insistira na glupavom paypalu. http://www.amazon.com/adidas-Originals-Mens-Smith-Tennis/dp/B000F9X3I2evo ti za 50 dolara. nek ti naruci neki prijatelj koji zivi u civilizovanom i donese, to je najjednostavnije.
Recommended Posts