uliks Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 ^ Ima kod njih, videla sam. Ima i gravure na staklu, ali su skoro kao one prave Češke. I cena im je nešto manja od 1.000 din, skoro ista kao ovih sa dvostrukim akrilitnim zidom u kome je tečnost koja održava čašu ledenom. Otprilike ova dva primerka kao tradicionalno - moderno.
Milogled Bluff Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 naruči točeno pivo u bilo kom kafiću i eto ti krigla -_-Ne navadjaj je da bude ko i ti!
Timothy Leary Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Neko mi je rekao da ovde mogu da se kupe razne krigle. E sad ako su slagali mene, lažem i ja tebe :)
Sara Goldfarb Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 zahvaljivam svima, osim onom imedamunespominjem. pogledaću čim prije.
S.L. Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 gde mogu da nađem i kupim lepu kriglu (u beogradu), a da ne košta bob zna koliko?! Obične krigle i čaše za pivo (tj. ovo i ovo) su imali u eurosalonovom home centru.Trebalo bi da imaju i dalje, ne garantujem :)
Delija67 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Jel moze neko da nadje reklamu za mivelu kad Marko Perovic kaze Uh al prija?
ToniAdams Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ahtung ahtung, dajte predlog za kafanu sa televizorom na kom ce veceras ici liga sampijona. najbolje vracar, siri centar svakako.
Feindouno Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Moze li u BG (pozeljno Munze, NBG) da se iznajmi stan na 4-5 dana i ima li iko predstavu koliko to kosta?Treba da organizujem neki smjestaj za troje-cetvoro ljudi pa mi je to palo napamet kao alternativa hostelima.
Pera Zeka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ima ta kombinacija, sve varijante, od luksuza do obicnih stanova, potrazi preko gugla, ortak tako naso za nekog ko mu je trazio.
Ava Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Moze li u BG (pozeljno Munze, NBG) da se iznajmi stan na 4-5 dana i ima li iko predstavu koliko to kosta?Treba da organizujem neki smjestaj za troje-cetvoro ljudi pa mi je to palo napamet kao alternativa hostelima. http://www.airbnb.com/rooms/59046
eye of the beholder Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Moze li u BG (pozeljno Munze, NBG) da se iznajmi stan na 4-5 dana i ima li iko predstavu koliko to kosta?Treba da organizujem neki smjestaj za troje-cetvoro ljudi pa mi je to palo napamet kao alternativa hostelima.ja znam ovo\ovebeoapartmani
stoka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Gde u Beogradu mogu da se kupe sunđeri raznih veličina? Hvala unapred ...
slepa živana Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 koja štamparija radi one lažne tetovaže ko iz čipsa i sladoleda?
ajgor Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Gde u Beogradu mogu da se kupe sunđeri raznih veličina? Hvala unapred ...Ako misliš na sunđere u rolni/tabli, to drži "Sorbon", imaju radnje u Balkanskoj i na Bulevaru kod Đerma (ugao Branka Krsmanovića), nisam siguran je li njihova i radnja sa takvim asortimanom u Kralja Petra, bivša "Derma".
Recommended Posts