Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

^ Ima kod njih, videla sam. Ima i gravure na staklu, ali su skoro kao one prave Češke. I cena im je nešto manja od 1.000 din, skoro ista kao ovih sa dvostrukim akrilitnim zidom u kome je tečnost koja održava čašu ledenom. Otprilike ova dva primerka kao tradicionalno - moderno.

Posted
naruči točeno pivo u bilo kom kafiću i eto ti krigla -_-
Ne navadjaj je da bude ko i ti! angry.gif
Posted

Neko mi je rekao da ovde mogu da se kupe razne krigle. E sad ako su slagali mene, lažem i ja tebe :)

Posted

zahvaljivam svima, osim onom imedamunespominjem. pogledaću čim prije.

Posted
gde mogu da nađem i kupim lepu kriglu (u beogradu), a da ne košta bob zna koliko?!
Obične krigle i čaše za pivo (tj. ovo i ovo) su imali u eurosalonovom home centru.Trebalo bi da imaju i dalje, ne garantujem :)
Posted

Jel moze neko da nadje reklamu za mivelu kad Marko Perovic kaze Uh al prija?

Posted

ahtung ahtung, dajte predlog za kafanu sa televizorom na kom ce veceras ici liga sampijona. najbolje vracar, siri centar svakako.

Posted

Moze li u BG (pozeljno Munze, NBG) da se iznajmi stan na 4-5 dana i ima li iko predstavu koliko to kosta?Treba da organizujem neki smjestaj za troje-cetvoro ljudi pa mi je to palo napamet kao alternativa hostelima.

Posted

Ima ta kombinacija, sve varijante, od luksuza do obicnih stanova, potrazi preko gugla, ortak tako naso za nekog ko mu je trazio.

Posted
Moze li u BG (pozeljno Munze, NBG) da se iznajmi stan na 4-5 dana i ima li iko predstavu koliko to kosta?Treba da organizujem neki smjestaj za troje-cetvoro ljudi pa mi je to palo napamet kao alternativa hostelima.
http://www.airbnb.com/rooms/59046
Posted
ja znam ovo\ovebeoapartmani
Posted

Hvala, iskombinovacu nesto valjda.

Posted

Gde u Beogradu mogu da se kupe sunđeri raznih veličina? Hvala unapred ...

Posted

koja štamparija radi one lažne tetovaže ko iz čipsa i sladoleda?

Posted
Gde u Beogradu mogu da se kupe sunđeri raznih veličina? Hvala unapred ...
Ako misliš na sunđere u rolni/tabli, to drži "Sorbon", imaju radnje u Balkanskoj i na Bulevaru kod Đerma (ugao Branka Krsmanovića), nisam siguran je li njihova i radnja sa takvim asortimanom u Kralja Petra, bivša "Derma".